Hotel Orizont Predeal mulțumește partenerilor și colaboratorilor săi

Predeal - 18 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont, le mulțumește în mod special tuturor partenerilor și colaboratorilor săi pentru că în anul 2015 s-au remarcat prin încrederea acordată serviciilor oferite și vă urează Sărbători Fericite și un An Nou prosper și fericit!
Împreună cu toți colaboratorii săi de încredere, Hotel Orizont Predeal a reușit în acest an minunat care tocmai se încheie să parcurgă cu succes drumul pentru a deveni un nume de referință pentru turismul din România și mai ales de pe Valea Prahovei . Am câștigat astfel încrederea clienților noștri și am consolidat o zonă importantă de colaborare pe care o puteam realiza doar prin prezența unor parteneri cu ajutorul cărora am trecut împreună prin mai multe provocări profesionale și pe care le-am depășit cu bine de fiecare dată.

Hotel Orizont Predeal mulțumește partenerilor și colaboratorilor săi

Suntem cu adevărat împliniți atunci când primim mulțumirile clienților noștri, principalul etalon de măsurare a performanței întregii echipe a Hotel Orizont Predeal, prin care încercăm totodată să ne menținem la cel mai înalt standard de calitate.

Faptul că avem mereu aproape clienți, parteneri sau colaboratori importanți reflectă, în percepția noastră, faptul că toată loialitatea, integritatea, angajamentul privind grija față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea și mai ales experiența echipei noastre, reprezintă valori foarte importante pe care dorim să le menținem și în anul ce urmează.

Motto-ul nostru, ”Din nou împreună!”, reflectă, împreună cu toată experiența acumulată în cei 39 de ani de activitate în turismul din România, principiul esențial al produselor și serviciilor pe care le oferim.

Sperăm ca experiența Dumneavoastră cu Hotel Orizont Predeal să reflecte aceste valori fundamentale pe care am construit întreaga noastră dezvoltare de-a lungul timpului și ne bucurăm să avem întotodeauna alături clienți, parteneri și colaboratori puternici și de încredere! 

Anul 2016 va veni cu multe surprize, însă până atunci vă rugăm să regăsiți pe www.hotelorizont.ro toate detaliile ofertelor disponibile în acest moment. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de preţ şi rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 sau prin e-mail pe adresa office@hotelorizont.ro, asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.

Despre Hotel Orizont Predeal

Hotelul vă propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, nu mai puţin de 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi nu în ultimul rând Cigar Club.
Rasfăţul total! Toate camerele asigură un confort de 4 stele.
Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru vacanţă sau conferinţă.
De asemenea, oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.
În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi un Business Center modern, servicii de secretariat şi nu în ultimul rând, personal de specialitate ce stă în permanenţă la dispoziţia Dumneavoastră.
Gust, condimente şi o atmosferă deosebită fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cină deosebită. Bucătărie de înaltă clasă, servire deosebită şi nu în ultimul rând muzică buna - reţeta ideală pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant şi crama cu specific românesc, Mioriţa, completează oferta noastră.
Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-orizont-predeal/hotel-orizont-predeal-multumeste-partenerilor-si-colaboratorilor-sai