Hotel Orizont Predeal prezintă noile pachete pentru schi

Predeal - 8 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont , anunţă lansarea mai multor pachete de schi pentru perioada iernii, care vin în avantajul oaspeţilor săi împătimiți ai schiului, care vor să întâlnească cele mai bune servicii hoteliere de pe Valea Prahovei la preţuri competitive și să contribuie la construirea unei tradiţii în turismul românesc.

Hotel Orizont Predeal prezintă noile pachete pentru schi

Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze, să practice sporturi de iarnă sau vin la munte cu copiii.

Alegând pachetele care cuprind 3 sau 4 nopţi cu mic dejun inclus veţi avea parte de 15% reducere la fiecare zi de Ski Pass cumpărat, de transport inclus către pârtie şi înapoi, cu ajutorul unui Shuttle Ski Bus și de echipament de schi gratuit pentru copil. În aceeaşi măsura însă, veţi putea savura cele mai bune preparate tradiționale românești, servite în Restaurantul Mioriţa, sau vă puteți bucura de un meniu rafinat și muzică live în Restaurantul Orizont pentru că în fiecare seară veți avea parte de program de divertisment în restaurantele hotelului.

Accesul la SPA este de asemenea inclus în pachet și vă introduce într-o altă dimensiune a relaxării după o zi plină pe pârtie, iar aici veţi găsi o piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zona dedicată saunei cu o saună umedă cu aromoterapie, saună uscată şi saună cu infraroşu, alături de multă, multă gheaţă şi veţi descoperi o oază de linişte pentru un plus de energie pentru o zi de răsfăţ!

Predealul este destinaţia ideală pentru a vă petrece vacanţa de iarnă la schi, cu aproximativ 7 kilometri de pârtii omologate, deservite de un telescaun şi trei instalaţii de teleschi, precum şi de instalaţie de nocturnă.

 

Vă rugăm să regăsiți pe www.hotelorizont.ro toate ofertele active în acest moment. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de preţ şi rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 interior 805 sau prin e-mail pe adresa office@hotelorizont.ro, asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.

Despre Hotel Orizont Predeal

Hotelul vă propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, nu mai puţin de 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi nu în ultimul rând Cigar Club.
Rasfăţul total! Toate camerele asigură un confort de 4 stele.
Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru vacanţă sau conferinţă.
De asemenea, oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.
În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi un Business Center modern, servicii de secretariat şi nu în ultimul rând, personal de specialitate ce stă în permanenţă la dispoziţia Dumneavoastră.
Gust, condimente şi o atmosferă deosebită fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cină deosebită. Bucătărie de înaltă clasă, servire deosebită şi nu în ultimul rând muzică buna - reţeta ideală pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant şi crama cu specific românesc, Mioriţa, completează oferta noastră.
Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească!