Orizont SPA – frumuseţea este o stare de spirit!

Predeal - 26 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Turism

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont , anunţă lansarea unor noi proceduri SPA.
Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze, să practice sporturi de iarnă sau vin la munte cu copiii.

Orizont SPA – frumuseţea este o stare de spirit!

Într-un cadru ideal, liniștit, departe de agitația urbană, Orizont SPA Center vă oferă începând de astăzi 26.01.2015 tratamente de reabilitare/refacere și cele mai inovative tratamente cosmetice de înfrumusețare, reîntinerire și remodelare corporală. Viziunea noastră ilustrează conceptul sănătății în planurile fizic/psihic/emoțional, conceptul sănătății fiind strâns legat de ideea progresivă a îmbătrânirii. Astfel, obiectivul nostru este de a echilibra planurile fizic/psihic/emoțional și de a aplica știința de a rămâne tineri cât mai mult timp și de a îmbătrâni frumos, menținând o minte și un trup sănătos.

Vă propunem un nou concept de vacanță în care să combinați relaxarea cu un regim de sănătate propus de specialiștii noștri, adaptat la cerințele fiecăruia.

Dintre noile tratamente Dermato-Corporale se remarcă „GOLDEN Corps” - un tratament complex cu aur și uleiuri esențiale pentru revitalizare, relaxare , contra celulitei, pentru topirea grăsimilor și hidratare - și „Fusil MUD” – un tratament balneo cu nămol catalan îmbogățit cu minerale ce stimulează microcirculația sangvină și tonifică pielea, fiind recomandat în tratarea celulitei.

În ceea ce privește noile tratamente Dermato-Faciale, se remarcă „Meditox” – un tratament anti-rid cu efect de lifting pe bază de Argireline și Ameliox, pentru un ten matur și ridat, „Diamants” – un tratament pentru hidratare intensă și protecție antioxidantă cu efect de lifting pentru ten obosit, tern, ridat, matur și mai puțin sensibil și „Eye Contour” – un tratament anti-rid, anti-cearcăne, nutritiv pentru zona sensibilă a ochilor.

Pe lângă aceste tratamente, la centrul SPA vă puteți delecta cu o piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zona dedicată saunei cu o saună umedă cu aromoterapie, saună uscată şi saună cu infraroşu, alaturi de multă, multă gheaţă și aici veţi descoperi o oază de linişte pentru un plus de energie pentru o zi de răsfăţ!

De asemenea, în acest moment oaspeții Hotel Orizont pot beneficia de o mulțime de oferte atractive. Vă rugăm să regăsiți pe www.hotelorizont.ro toate detaliile ofertelor. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de preţ şi rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 interior 805 sau prin e-mail pe adresa office@hotelorizont.ro, asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.

Despre Hotel Orizont Predeal

Hotelul vă propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, nu mai puţin de 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi nu în ultimul rând Cigar Club.
Rasfăţul total! Toate camerele asigură un confort de 4 stele.
Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru vacanţă sau conferinţă.
De asemenea, oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.
În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi un Business Center modern, servicii de secretariat şi nu în ultimul rând, personal de specialitate ce stă în permanenţă la dispoziţia Dumneavoastră.
Gust, condimente şi o atmosferă deosebită fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cină deosebită. Bucătărie de înaltă clasă, servire deosebită şi nu în ultimul rând muzică buna - reţeta ideală pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant şi crama cu specific românesc, Mioriţa, completează oferta noastră.
Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească!