Relaxare de Rusalii la munte

Predeal - 6 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, pregătește un pachet unic pe Valea Prahovei , în cadrul căruia vă puteți bucura de un program de entertainment de calitate, alături de familie.
Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să exploreze traseele montane din zonă, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii. Surpriza pe care Hotel Orizont a pregătit-o părinților special pentru Rusalii este că vor beneficia de loc de joacă supravegheat pentru cei mici alături de un bal mascat cu premiu surpriză pentru cel mai frumos costum.

Relaxare de Rusalii la munte

Cina barbeque cu program folcloric tradițional și dansuri populare de pe terasa Restaurantului Miorița în data de 19 iunie îi va încănta pe oaspeții care vor alege pachetul special creat cu această ocazie. Acest pachet include pe lângă cele 3 nopți de cazare și mic dejun, acces la saună (3 tipuri), jacuzzi, sală de fitness, precum și acces la piscina interioară încălzită și acces nelimitat la internet Wi-Fi. În plus, puteți accepta provocarea de a evada din camera misterelor, cu 15% reducere. Escape Room este un joc real de evadare denumit și escape game care vă oferă o experiență de neuitat: sunteți încuiat în cameră împreună cu grupul Dumneavoastră de 2 până la 6 participanți și aveți un timp limită pentru a găsi cheia și a evada din cameră. Veți reuși numai împreună, iar imaginația va trebui exploatată la maxim!

Alături de preparatele gustoase, atent alese de maeștrii bucătari ai Hotelului Orizont, programele artistice vor crea atmosfera de sărbătoare, pentru a retrăi momente unice cum numai în inima Transilvaniei puteți regăsi. Preparatele delicioase realizate “ca la mama acasă”, într-o simfonie a gusturilor tradiționale românești, vă vor încânta simțurile în seara din 19 iunie, exact de Rusalii, în cadrul uneia dintre cele mai mari și mai cuprinzătoare petreceri cu specific românesc desfășurate pe Valea Prahovei, având totodată toate atuurile unui eveniment foarte reușit.

Pentru rezervarea acestui pachet, solicitările Dumneavoastră le puteți adresa fie la telefon 0268.455.150, fie pe adresa de e-mail office@hotelorizont.ro

De asemenea, în acest moment oaspeții Hotel Orizont Predeal pot beneficia de o mulțime de oferte atractive. Vă rugăm să regăsiți pe hotelorizont.ro toate detaliile ofertelor. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 sau prin e-mail pe adresa office@hotelorizont.ro, asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.

Despre Hotel Orizont Predeal

Localizat în staţiunea Predeal, la aproximativ 200 m de DN1 şi clasificat la categoria 4 stele, complexul Orizont oferă servicii turistice de cazare şi masă la standarde internaţionale, redefinind luxul în zona Văii Prahovei. Succesul său se menţine de aproape 4 decenii, fiind unul dintre cele mai importante hoteluri de pe Valea Prahovei şi din ţară.
Hotelul vă pune la dispoziție 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi Cigar Club.
Camerele sunt dotate cu absolut toate cele necesare pentru ședere în week-end, vacanță sau reuniuni de afaceri.
Oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.
O oază de linişte care îmbină relaxarea cu energizarea, SPA Orizont vă oferă piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zonă dedicată saunei. Aici veţi descoperi sauna umedă cu aromoterapie, sauna uscată şi sauna cu infraroşu, alături de multă, multă gheaţă!
În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi un Business Center modern, servicii de secretariat dar şi personal de specialitate ce vă stă în permanenţă la dispoziţie.