Săptămâna dulce, între 10 şi 15 august la Hotelul Orizont din Predeal

Predeal - 5 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, anunță un eveniment special și totodată unic pe Valea Prahovei, o săptămâna dedicată prăjiturilor.
Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să exploreze traseele montane din zonă, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii.

Săptămâna dulce, între 10 și 15 august la Hotelul Orizont din Predeal

Săptămâna dulce, între 10 și 15 august la Hotelul Orizont din Predeal

Pentru ca vacanța de vară să fie un eveniment memorabil, atât clienții resort-ului de 4 stele cât și turiștii din Predeal sau chiar brașovenii pot lua parte la ineditul bufet de prăjituri, accesibil în fiecare zi din perioada 10 și 15 august între orele 17 și 18, în zona pianului din Lobby Bar, în interiorul Hotelului Orizont. Pentru a beneficia de răsfățul total și a vă delecta cu cele mai apetisante alegeri ale verii va trebui să achitați numai 9 Euro de persoană și veți avea acces nelimitat la o varietate largă de prăjituri, toate acestea transformând orice după-amiază fierbinte de vară într-un adevărat festin. Dintre prăjiturile disponibile în cadrul acestui eveniment putem remarca tartele cu ciocolată albă sau neagră, cu lămâie sau cu mousse de ciocolată, eclerele cu vanilie sau ciocolată, meringata, deja clasicele cookies sau chiar biscuiții cu gem.

Cu ajutorul acestor deserturi realizate din ingrediente naturale, pauza de răsfăț savurată în tihnă în orașul aflat la cea mai mare altitudine din România va căpăta noi valențe prin interpretările fresh, clasice și desăvârșite ale acestora.

Delicioase și răcoroase, prăjiturile disponibile doar în cadrul Săptămânii Dulci oferă sentimentul suprem al gustului perfect! Gazdele acestui eveniment garantează că selecția variată de prăjituri de cea mai bună calitate va beneficia în același timp de o paletă de gusturi și texturi care vor satisface gusturile chiar și celor mai pretențioși gurmanzi.

Renovat complet, hotelul a devenit locaţia cea mai căutată din Predeal, impresionând prin facilităţile deosebite pe care le pune la dispoziţia turiştilor.

Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 sau prin e-mail pe adresa office@hotelorizont.ro, asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.

De asemenea, în acest moment oaspeții Hotel Orizont Predeal pot beneficia de o mulțime de oferte atractive. Vă rugăm să regăsiți pe hotelorizont.ro toate detaliile ofertelor. 

Despre Hotel Orizont Predeal

Hotelul vă propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, nu mai puţin de 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi nu în ultimul rând Cigar Club.
Rasfăţul total! Toate camerele asigură un confort de 4 stele.
Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru vacanţă sau conferinţă.
De asemenea, oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.
În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi un Business Center modern, servicii de secretariat şi nu în ultimul rând, personal de specialitate ce stă în permanenţă la dispoziţia Dumneavoastră.
Gust, condimente şi o atmosferă deosebită fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cină deosebită. Bucătărie de înaltă clasă, servire deosebită şi nu în ultimul rând muzică buna - reţeta ideală pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant şi crama cu specific românesc, Mioriţa, completează oferta noastră.
Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-orizont-predeal/saptamana-dulce-intre-10-si-15-august-la-hotelul-orizont-din-predeal