House Factory in Rusia

Constanta - 4 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Urmarea semnalelor de interes primite din Rusia, House Factory a inceput traducerea site-ului www.housefactory.org si promovarea Francizei Master catre tarile din Federeatia Rusa, a declarat dl. Lungu Aurel

Am primit intr-o prima faza propuneri de colaborare din partea unor firme de consultanta specializate in francize pentru gasirea unor parteneri seriosi si de incredere care sa puna bazele unor francize pilot in Rusia si Ucraina si care sa se ocupe de dezvoltarea nationala a acestora.

Propunerea facuta era pentru acordarea unei Francize Master Simple, fara posibilitatea fabricarii structurilor pe plan local, la pretul de 39.000 euro. Structurile vor fi procurate de la House Factory Romania. Ulterior, cand Francizatul va considera oportun, acestia vor putea sa-si procure echipamentele pentru fabricarea structurilor metalice pe plan local si softul necesar de la House Factory Romania.

In 2009 vom demara promovarea agresiva a Francizei Master si catre Croatia, Franta, Grecia, Irlanda, Italia, Olanda, Portugalia, Spania si Marea Britanie.

Catalog: www.proiectedecase.com, www.case-ieftine.com

Despre House Factory International

comunicat de presa
Lungu Aurel
0722-493627
office@housefactory.org

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/house-factory-international/house-factory-in-rusia