Taxa de franciza “ZERO”

Constanta - 31 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Grupul de firme Hindmarsh LLC a preluat Franciza Master House Factory in decembrie 2008 si in mai 2009 a introdus “Taxa de franciza ZERO” pentru ca pana in decembrie 2009 sa aiba cate un francizat in fiecare judet al Romaniei.

Pentru diminuarea efectelor negative ale crizei economice Hindmarsh LLC a impus firmei House Building Systems SRL sa continue promovarea francizei House Factory fara taxa de franciza. La semnarea Contractului Francizatul are obligativitatea lansarii unei Comenzi Ferme pentru achizitionarea de structuri metalice usoare de otel galvanizat si sistemele de prindere in valoare de 20.000 euro (plus TVA). Nimic mai simplu!!!

Franciza House Factory prezinta o noua viziune in tehnologia constructiilor - un sistem de constructie revolutionar, competitiv - folosind structuri metalice usoare de otel galvanizat. Sistemul revolutionar de constructie vine cu experienta internationala si se adreseaza cu precadere zonelor predispuse cutremurelor (gr.8) si vanturilor ciclonice (235 km/ora).

Spre deosebire de alte sisteme similare, sistemul House Factory este perfect ecologic si poate fi folosit pentru aproape orice tip de constructie rezidentiala sau nerezidentiale; nu se limiteaza doar la case sau vile, ci se pot construi si hoteluri, spitale, scoli, clinici, cladiri guvernamentale si hale industriale, a mai declarat reprezentantul firmei.

Firma garanteaza francizatului o cifra de afaceri de minim 300.000 euro/an prin semnarea unui acord de dezvoltare. Mai mult de atat firma garanteaza si obtinerea de finantari externe pentru dezvoltari rezidentiale folosind tehnologia nou achizitionata.

Detalii firma: www.housefactory.ro
Detalii franciza: www.francize.ro
Catalog: www.proiectedecase.com, www.case-ieftine.com

Despre House Factory International

comunicat de presa
Lungu Aurel
0722-493627
office@housefactory.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/house-factory-international/taxa-de-franciza-zero