Hose'n'Office Solutions - partenerul fiecarei afaceri

BUCURESTI - 23 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Constructii, Industrie, Imobiliare

Live site

House'n'Office Bucuresti va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii de curatenie, incepand de la zona industriala, servicii de curatenie pentru birouri si pana la servicii curatenie necesare in urma construirii sau renovarii unei cladiri. Pentru ca stim cat de important este ca angajatii sa lucreze intr-un mediu curat si corect igienizat, House’n’Office vine in intampinarea nevoilor fiecarei companii cu servicii complexe de curatenie, folosind echipament profesional, personal calificat, consumabile igienoco-sanitare si detergenti pentru servicii de curatenie indiferent de marimea suprafetelor si structura acestora.

Firma de curatenie

Firma de curatenie

 Perseverenta, atentia acordata detaliilor, calificarile excelente si preturile competitive au ca rezultat o gama variata de clienti fideli, care au in comun un aspect esential: satisfactia dobandita in urma colaborarii cu House’n’Office Solution. 

House'n'Office

House’n’Office Solutions se bazeaza pe conceptul Property Management & Facility Services, fiind o companie specializata in realizarea de servicii de curatenie pentru birouri si curatenie industriala, curatenie civila si menaj la domiciliu, cu o expperienta de peste sapte ani in domeniu.

Acesta sfera de activitate este una interdisciplinara, cu o vasta adresabilitate, dedicata atat intretinerii cladirilor comerciale si institutionale complexele rezidentiale, cladirile de birouri si parcurile de afaceri, cat si parcurilor logistice, centrelor de congres, depozitelor, halelor industriale, indiferent de amplasarea si dimensiunea acestora.

Hose'n'Office se afla in Bucuresti si ofera servicii de curatenie industriala pe platforme si hale industriale, pe liniile de productie, ceea ce conduce la cresterea calitatatii si a randamentului activitatii, o durata mai mare de viata a componentelor angrenate in procesul de productie, asigurand, totodata, un mediu sanatos si protectiv pentru angajati. House'n'Office Solutions este o prezenta activa in domeniul alpinismului utilitar, avand o experienta bogata in domeniu, combinata cu echipamente profesionale, firma noastra de curatenia va poate asigura si garanta calitatea lucrarilor pe care le executa.

De asemenea, in portofoliul companiei noastre veti gasi si servicii pentru intretinerea curateniei, servicii de curatenie generala pentru birouri sau imobile de birouri. Echipa noastra de specialisti se va asigura ca serviciile vor fi realizate la cele mai inalte standarde, incepand de la curatarea si aspirarea pardoselilor, spalarea tapiteriilor, a geamurilor - interior si exterior, dezinfectarea echipamentelor de birotica, splalarea veselei, igienizarea grupurilor sanitare, igienizarea bucatarie (cantinelor) si pana la alimentarea acestora cu materiale igienico-sanitare. Serviciile de intretinere si curatenie sunt executate si la domiciliul persoanelor fizice, in apartamente sau vile si pornesc de la curatarea panzelor de paianjen, pana la curatarea aparatelor de aer conditionat, de la spalarea holurilor, scarilor pana la curatarea curtii interioare. House’n’Office Solutions ofera si servicii extra de intretinere a spatiilor verzi si spalarea mochetelor, covoarelor si a tapiteriilor.

Firma noastra raspunde prompt si solicitarilor de servicii de curatenie dupa diverse evenimente, precum si servicii de mentenanta a instalatiilor sanitare, electrice pentru cladiri de birouri, parcuri logistice.

Echipa House’n’Office Solutions este formata din specialisti atent selectionati, pregatititi si cu o experienta semnificativa in domeniu si opereaza cu mijloace logistice corespunzatoare, bazandu-se pe respect, promptitudine, rapiditate si comunicare eficienta cu fiecare solicitant in parte. Programul este unul personalizat, adaptat exigentelor utilizatorilor si este executat impecabil si la timp de fiecare data, echipamentele profesionale sunt performante, iar confidentialitatea si siguranta informatiilor reprezinta o certitudine ca House’n’Office este un partener de incredere pentru fiecare dintre actualii sau viitorii sai parteneri.

Costurile pentru serviciile de curatenie se calculeaza in functie de suprafata (mp), frecventa interventiilor si complexitatea acestora.

Echipa  House'n'Office Solutions ofera servicii de curatenie in Bucuresti, Otopeni, Ilfov si Ploiesti. Programarile si solicitarile se pot face in scris completand formularul de pe site-ul www.house-n-office.ro , pe fax la nr. 0310 607 590 sau e-mail la office@house-n-office.ro

Despre House'n' Office

House’n’Office Solutions este o companie infiintata in 2008 certificata ISO 9001 pentru servicii de curatenie cladiri industriale, curatenie imobile birouri si servicii de menaj la domiciliu. H'n'O ofera servicii de curatenie generala si curatenie de intretinere personalizate, solutii responsabile si disponibilitate permanenta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/house-n-office/hose-n-office-solutions-partenerul-fiecarei-afaceri