A aparut “Ghidul Turistic Valea Prahovei”!

BUCURESTI - 27 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pentru o vacanta reusita la munte, editura “House of Guides”(www.houseofguides.ro) a pregatit “Ghidul Turistic Valea Prahovei – Brasov – Poiana Brasov – Rucar – Bran, 2006” in editie bilingva (engleza si romana) in care se pot gasi harti ale statiunilor montane, descrieri si informatii utile despre obiective turistice, hoteluri, restaurante, casinouri, baruri, farmacii si altele. Produsul editorial apare in formatul de prezentare: 115*210 mm, 112 pag, coperta flexibila, 8 harti de statiuni si o harta a muntilor Bucegi, pretul 13,5 RON. Ghidul este disponibil in librarii, la centrele de difuzarea a presei, la benzinariile OMV sau prin comanda directa la editura House of Guides (CP 123 OP 33, sector 1, fax 3179130, tel 3139132, e-mail distributie@houseofguides.ro; www.houseofguides.ro).

A aparut “Ghidul Turistic Valea Prahovei”!

Ghidul oferit de Editura “House of Guides” este un produs unicat, actualizat, conceput dupa modele si la standarde occidentale. El cuprinde statiunile:Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Paraul Rece, Timisul de Sus, Timisul de Jos, Brasov, Poiana Brasov, zonele turistice Rucar-Bran, Dambovicioara-Podu Dambovitei, Tamasel-Saticu de Jos, Dragoslavele, Fundata.

Pentru pasionatii de ski sunt descrise toate partiile si transportul pe cablu din Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, inclusiv numere de telefon utile de la Salvamont.

Pentru fiecare statiune exista o prezentare generala, descrierea obiectivelor turistice, lista hotelurilor si restaurantelor cu adrese, telefoane, clasificatie (numar de stele) la care se adauga o lista complexa de informatii utile (cultura, informatie turistica, centre de divertisment, siguranta turistica, servicii sanitare, farmacii, transport, agentii de turism, banci, magazine, benzinarii).

Dincolo de angajamentul de a crea un produs util turistilor, permanent actualizat si accesibil tuturor buzunarelor, editura “House of Guides” doreste sa se implice activ in ridicarea standardelor de calitate in domeniul hotelariei, restauratiei si turismului, in special prin aducerea la cunostinta publicului a nivelului si tipurilor serviciilor disponibile in fiecare locatie.

Despre House of Guides

Despre “House of Guides”(www.houseofguides.ro)
Editura “House of Guides” a fost infiintata in anul 2000, avand ca modele produsele din domeniul ghidurilor turistice si tematice ale marilor case de editura din Europa. Pana in prezent, au fost publicate 60 de titluri, unele cu reeditari anuale, in colectiile: “Ghidul Romaniei”, “Turism Religios”, “Cultura sociala”, “Casa-gradina”, “Sanatate si frumusete”. Printre cele mai bine vandute titluri sunt “Ghidul gastronomic al Romaniei”, “Ghidul Castor – fa-ti singur casa”, “Biserici, manastiri, schituri cu surse de tamaduire sufleteasca si trupeasca” „Ghidul Hoteluri si Restaurante 2005”, „Ghidul Presei”, „Ghidul Valea Prahovei”, „Ghidul Cocteilurilor”.House of Guides
Tel 317 91 31
pr.hog@rdsmail.ro