Bucurestiul prezentat ca o adevarata capitala europeana

BUCURESTI - 12 octombrie 2005

Comunicat tip General in Turism

Fisiere atasate:

9624-city-guide-2006.jpg

Ai un partener de afaceri care viziteaza Bucurestiul? Acum poti sa ii faci cel mai util cadou: City Guide Bucharest 2006 – Top 30, un produs editorial in limba engleza realizat la standarde occidentale de editura House of Guides.

Bucurestiul prezentat ca o adevarata capitala europeana

Ghidul prezinta cele mai interesante obiective turistice, cele mai bune hoteluri, restaurante, beauty centers, magazine, baruri, cluburi localizate fiecare pe harta.

Ultimul capitol reuneste informatii utile cu privire la urgente medicale si clinici, banci, centre de sport, principalele ambasade, transport aerian, transport public, agentii de turism, centre de afaceri si consultanta in afaceri, centre de inchirieri masini, magazinele de suveniruri si altele.

Formatul ghidului (115mm x 210 mm, 204 pagini) a fost gandit in vederea unei optime portabilitati.

Ghidul este disponibil la pretul de 24,90 RON in reteaua de librarii, in centrele de presa, in benzinariile OMV, dar si prin comanda directa la editura House of Guides, CP 123, OP 33, tel 317.91.31 sau e-mail: distributie@houseofguides.ro.

Despre House of Guides

Ghidul Bucurestiului in limba engleza editat de House of Guides este la a doua editie si face parte din colectia „Ghidul Romaniei” (harti, atlase şi ghiduri turistice) in care au mai aparut în 2005 si alte ghiduri turistice bilingve: Ghidul House of Guides Hoteluri şi Restaurante, Ghidul Litoralului, Ghidul Statiunilor Balneoclimaterice, Ghidul Turistic Valea Prahovei.


House of Guides
Tel 317 91 31
pr.hog@rdsmail.ro