Bucurestiul prezentat ca o adevarata capitala europeana!

BUCURESTI - 17 iulie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

A aparut City Guide Bucharest 2007, un produs editorial in limba engleza realizat la standarde occidentale de editura House of Guides.

Bucurestiul prezentat ca o adevarata capitala europeana!

Ghidul prezinta cele mai interesante obiective turistice, cele mai bune hoteluri, restaurante, beauty centers, magazine, baruri, cluburi localizate fiecare pe harta.

Parcurile mari si lacurile dau Bucurestiului o nota de „oras-gradina”. Turistii sunt atrasi si de zonele limitrofe Capitalei Romaniei: padurea si lacul Snagov, Mogosoaia - cu palatul lui Constantin Brancoveanu, padurea Pustnicu, manastirile Cernica si Pasarea, padurea Baneasa, lacul si manastirea Caldarusani. Muzeul Satului in aer liber (al doilea ca importanta in Europa dupa cel din Stockholm), Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Istorie sau bisericile din secolele 16 - 17 nu trebuie ocolite de turisti.

Ultimul capitol reuneste informatii utile cu privire la urgente medicale si clinici, banci, centre de sport, principalele ambasade, transport aerian, transport public, agentii de turism, centre de afaceri si consultanta in afaceri, centre de inchirieri masini, magazinele de suveniruri si altele.

Este o lucrare cu grafica atractiva, care poate fi pastrata ca amintire dupa vizitarea capitalei Romaniei.
Formatul ghidului (115mm x 210 mm, 204 pagini) a fost gandit in vederea unei optime portabilitati.

Ghidul este disponibil la pretul de 24,90 RON in reteaua de librarii, in centrele de presa, in benzinariile OMV, dar si prin comanda directa la editura House of Guides, CP 123, OP 33, tel 317.91.31, e-mail: distributie@houseofguides.ro, website : www.houseofguides.ro .

Despre House of Guides

Editura House of Guides a fost infiintata in anul 2000, avand ca modele produsele din domeniul ghidurilor turistice si tematice ale marilor case de editura din Europa. Pana in prezent, au fost publicate 60 de titluri, unele cu reeditari anuale, in colectiile: “Ghidul Romaniei”, “Turism Religios”, “Cultura sociala”, “Casa-gradina”, “Sanatate si frumusete”. Printre cele mai bine vandute titluri sunt “Ghidul gastronomic al Romaniei”, “Ghidul Castor – Fa-ti singur casa!”, “Biserici, manastiri, schituri cu surse de tamaduire sufleteasca si trupeasca” „Ghidul Hoteluri si Restaurante 2006”, „Ghidul mass media romanesti”, „Ghidul Valea Prahovei”, „Ghidul Cocteilurilor”.House of Guides
Tel 317.91.31
www.houseofguides.ro
pr.hog@rdsmail.ro