Editura House of Guides vă prezintă bestsellerul american “Sper că se dă bere în iad” scris de Tucker Max.

BUCURESTI - 3 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Bestellerul american “Sper că se dă bere în iad” a apărut şi în România prin intermediul editurii House of Guides. Volumul, scris de Tucker Max, se menţine în topurile New York Times de mai bine de 3 ani şi jumătate, fiind deja tradus în peste 12 limbi şi vândut în peste 1 milion de exemplare.

Editura House of Guides vă prezintă bestsellerul american “Sper că se dă bere în iad” scris de Tucker Max.

Volumul SPER CA SE DA BERE IN IAD de la Editura House of Guides este o culegere de povestiri amuzante, penibile, revoltătoare sau dezgustătoare trăite şi narate de însuşi Tucker Max. Temele acestor povestioare sunt preferatele lui Max: femeile, băutura (deseori în exces), comportamentul revoltător în public sau experienţele sexuale cel puţin jenante…
Cartea a fost vândută în SUA în peste 1 milion de exemplare, majoritatea cumpărătorilor fiind tinerii care se regăsesc în multe din povestirile prezentate. Ziarul Washington Post a scris că este „Singura carte pe care au citit-o toţi studenţii de colegiu din America”, iar New York Times a denumit-o „cartea care a început o nouă mişcare literară”.
Anul acesta pe 25 septembrie a fost lansat în Statele Unite şi filmul inspirat din această culegere de poveşti pline de umor. Comedia este regizată de Bob Gosse, iar în rolurile principale îi veţi vedea pe Matt Czuchry (al cărui chip este şi pe coperta cărţii) , Jesse Bradford, Geoff Stults şi Keri Lynn Pratt. Sperăm să vedem curând filmul şi pe ecranele din România.
Personajul principal, Tucker Max, este un afemeiat notoriu, pasionat de petreceri cât mai destrăbălate, care se hotărăşte să plece alături de doi buni prieteni, Dan şi Drew, într-un paradis al cluburilor de striptease. Dan este pe punctul de a se căsători, iar Max vrea ca această incursiune să fie o petrecere a burlacilor pentru Dan, dar nu totul iese cum a plănuit el.
“Sper că se dă bere în iad” este un bestseller pe care unii îl ovaţionează, alţii nici nu recunosc că l-au citit! Pentru unii este o adevărată sursă de inspiraţie, pentru alţii de-a dreptul o mizerie, a cărei tipărire ar fi trebuit interzisă. Editura House of Guides va provoacă să îl citiţi şi să trageţi singuri concluziile despre această controversată carte.

Despre House of Guides


Editura House of Guides a fost înfiinţată în anul 2000, ca editură specializată în ghiduri turistice, gastronomice şi din sfera social-economică. În timp, editura a adăugat la oferta sa un amplu număr de titluri tematice (în domeniul sănătăţii, frumuseţii, stării de bine şi educaţiei), selectând volume de renume internaţional, în funcţie de relevanţa lor pentru publicul român. House of Guides continuă tradiţia de calitate şi relevanţă, oferindu-le cititorilor săi atât lucrări internaţionale - best-seller-uri alături de titluri specializate, mai puţin cunoscute pe piaţa românească – cât şi titluri proprii din domeniile care au consacrat-o.

Angela Atanasiu
Asistent Marketing
HOUSE OF GUIDES
Piata Presei Libere nr.1
Casa Presei Libere, corp C, etaj 4, camera 401
Cod postal 013701
Telefon: 021-317 91 31, 021-317 91 32
Fax: 021-224 31 86
www.houseofguides.ro
marketing@houseofguides.ro
office@houseofguides.ro