„Transformarea financiară totală” - un nou Bestseller New York Times, la editura House of Guides

BUCURESTI - 5 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura House of Guides aduce publicului un nou volum din seria The New York Times Bestsellers - „Transformarea financiară totală”, de Dave Ramsey, un ghid punctual şi explicit, destinat tuturor celor ce îşi doresc independenţa financiară.

„Transformarea financiară totală” - un nou Bestseller New York Times, la editura House of Guides

O problemă care există dintotdeauna – şi în acelaşi timp extrem de actuală - este cea a banilor şi, implicit, a modului lor de administrare. La aceasta îşi propune să răspundă „Transformarea financiară totală – Un plan cu rezultate confirmate pentru o formă financiară optimă”, scrisă de un specialist în administrarea finanţelor şi inspirată din experienţa personală a acestuia.

Prin această carte, autorul lansează o provocare tuturor celor care doresc să-şi îmbunătăţească situaţia financiară. Schimbarea ce trebuie făcută nu este defel uşoară şi ea trebuie susţinută intens, pe parcursul unui proces ce poate dura de la câteva luni la câţiva ani. De la negare şi ignoranţă până la presiunea exercitată de cei din jur şi investiţiile nefericite, principalele cauze ale unei situaţii financiare dificile îşi află soluţia în paginile cărţii. Iar eforturile depuse sunt răsplătite cu satisfacţia de a te simţi cu adevărat liber şi stăpân pe propriile finanţe.

Despre House of Guides

Editura House of Guides a fost înfiinţată în anul 2000, ca editură specializată în ghiduri turistice, gastronomice şi din sfera social-economică. În timp, editura a adăugat la oferta sa un amplu număr de titluri tematice (în domeniul sănătăţii, frumuseţii, stării de bine şi educaţiei), selectând volume de renume internaţional, în funcţie de relevanţa lor pentru publicul român. House of Guides continuă tradiţia de calitate şi relevanţă, oferindu-le cititorilor săi atât lucrări internaţionale - best-seller-uri alături de titluri specializate, mai puţin cunoscute pe piaţa românească – cât şi titluri proprii din domeniile care au consacrat-o.


Pentru detalii suplimentare:

Radu Iason
Coordonator Marketing si PR

021-317 91 31, 021-317 91 32
marketing@houseofguides.ro
office@houseofguides.ro