House Parade


Descrierea companiei House Parade

Informatii despre invitatul special - tyDi - nr.1 in Australia:

Tyson ‘tyDi’ Illingworth pe numele lui intreg, este originar din Australia si se ocupa cu muzica de la frageda varsta de 13 ani, cand a invatat sa cante la tobe, peste cativa ani s-a specializat pe muzica de club iar la 20 a primit premiul pentru cel mai bun dj din Australia conform Sony inthemix Top 50 DJ Poll, detinand aceasta distinctie in ultimii doi ani.

A participat la evenimente importante precum Trance Energy sau Sensation White iar in topul Dj Mag a intrat direct pe pozitia 52 in 2009, ceea ce reprezinta o performanta demna de invidiat si avand in vedere cum a evoluat anul acesta, cu siguranta va ocupa o pozitie si mai buna pe viitor.

Ca si producator, piesele sale au fost lansate la cele mai importante labeluri din intreaga lume, incluzand labelul Armada al dj-ului numarul 1 in lume: Armin Van Buuren.

Printre single-urile de succes ale lui tyDi se numara Vanilla (feat.Tania Zygar), Russia!, Foolish, Hide, Is It Cold, Somehow (with Dennis Sheperd feat. Marcie), You Walk Away (feat. Audrey Gallagher) si Good Dream. Ca remixer, tyDi s-a facut remarcat in ultima perioada cu remixuri pentru piese ca Waiting For The Sun by Beat Service meets Tucandeo feat. Manon Polare, 1998 by Binary Finary sau Heaven Scent by Will Reckles.

Lansat anul trecut, albumul “Look Closer“ s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea dj-lor influenti din intreaga lume, albumul ajungand direct pe locul 2 in topul celor mai bune albume dance din Australia.

tyDi a lansat un nou single numit “Calling“. Premiera acestei melodii a avut loc in emisiunea lui Armin van Buuren, A state of Trance, dupa care a inceput sa fie inclusa in set-urile mai multor dj. “Calling” este in colaborare cu Audrey Gallagher, cu care tyDi a mai lucrat pentru superba piesa “You Walk Away”.

Comunicate House Parade :

Vezi toate comunicatele companiei House Parade.