BASE SOUND 01 - Marika, Suie Paparude @ ANPORA Music Arena - Timisoara

Locul desfasurarii: ANPORA Music Arena

Organizator: HOUSE PARADE Romania

BASE SOUND 01 - Marika, Suie Paparude @ ANPORA Music Arena - Timisoara

Primul eveniment ce va avea loc la ANPORA Music Arena, marcheaza tot odata si startul brandului de evenimente: BASE SOUND, avandu-i ca invitati pe Marika si renumita trupa Suie Paparude.

Acestia vor lansa pe 23 septembrie, albumul “E suflet in aparat“.
Acesta este cel de-al saptelea album din cariera trupei.

“Ideea din spatele albumului este ca omul din spatele sintetizatoarelor si a soft-urilor reuseste sa transmita aparatelor suflet. Suflet prin muzica. “E suflet in aparat”. Noi speram sa va placa! Nu lipsesc hit-urile, deja unul dintre ele “Soundcheck” are mare priza la public, fiind direct nr. 1 la Radio Guerrilla in top. Albumul va fi sustinut in continuare de 3 clipuri incepand din toamna, continuand si anul viitor“, spun cei de la Suie Paparude in cadrul unui interviu pentru Libertatea.

Info despre eveniment: http://bit.ly/dwnjJs

www.anpora.ro

Despre HOUSE PARADE

Informatii despre invitatul special - tyDi - nr.1 in Australia:

Tyson ‘tyDi’ Illingworth pe numele lui intreg, este originar din Australia si se ocupa cu muzica de la frageda varsta de 13 ani, cand a invatat sa cante la tobe, peste cativa ani s-a specializat pe muzica de club iar la 20 a primit premiul pentru cel mai bun dj din Australia conform Sony inthemix Top 50 DJ Poll, detinand aceasta distinctie in ultimii doi ani.

A participat la evenimente importante precum Trance Energy sau Sensation White iar in topul Dj Mag a intrat direct pe pozitia 52 in 2009, ceea ce reprezinta o performanta demna de invidiat si avand in vedere cum a evoluat anul acesta, cu siguranta va ocupa o pozitie si mai buna pe viitor.

Ca si producator, piesele sale au fost lansate la cele mai importante labeluri din intreaga lume, incluzand labelul Armada al dj-ului numarul 1 in lume: Armin Van Buuren.

Printre single-urile de succes ale lui tyDi se numara Vanilla (feat.Tania Zygar), Russia!, Foolish, Hide, Is It Cold, Somehow (with Dennis Sheperd feat. Marcie), You Walk Away (feat. Audrey Gallagher) si Good Dream. Ca remixer, tyDi s-a facut remarcat in ultima perioada cu remixuri pentru piese ca Waiting For The Sun by Beat Service meets Tucandeo feat. Manon Polare, 1998 by Binary Finary sau Heaven Scent by Will Reckles.

Lansat anul trecut, albumul “Look Closer“ s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea dj-lor influenti din intreaga lume, albumul ajungand direct pe locul 2 in topul celor mai bune albume dance din Australia.

tyDi a lansat un nou single numit “Calling“. Premiera acestei melodii a avut loc in emisiunea lui Armin van Buuren, A state of Trance, dupa care a inceput sa fie inclusa in set-urile mai multor dj. “Calling” este in colaborare cu Audrey Gallagher, cu care tyDi a mai lucrat pentru superba piesa “You Walk Away”.

Participare: Intrare libera