hoxton    

Comunicate de presa si evenimente pe tema hoxton

 • hoxton. S-au vandut aproape jumatate din biletele spectacolului “Misogin Show by Tibi Neuronu” in mai putin de doua ore!

  hoxton

  Timisoara, Timis - 17 September 2013

  Comunicat de ABP ALINA CLUB SRL

  Misogin Show, spectacolul ce va avea loc pe data de 12 octombrie la Teatrul National din Timisoara, este pe jumatate vandut! In mai putin de doua ora, s-au vandut aproapte jumatate din biletele puse in vanzare la caseria teatrului, in reteaua eventim ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tibi neuronu , hoxton

  Vezi toate comunicatele de presa despre hoxton

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul hoxton.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la hoxton. Informatiile despre hoxton cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hoxton, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la hoxton, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.