Emile Ratelband, va vizita Romania

BUCURESTI - 9 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Trainer-ul motivational specialist in gandire pozitiva si NLP (Programare Neuro-Lingvistica) Emile Ratleband va vizita Romania,ocazie cu care va sustine un open seminar.

Emile Ratelband, va vizita Romania

Cum iti poti motiva managerii atunci cand mesajul primit este acela de a reduce cheltuielile, de a ingheta salariile sau chiar de a concedia oamenii?
Performanta vs. Costuri?
Cum se poate mentine motivatia unei echipe in perioade de criza economica? Cum sa-ti pastrezi gandirea pozitiva cand proiectiile financiare sunt sumbre? - sunt doar cateva dintre intrebarile care-si vor gasi un raspuns in cadrul seminarului.

Seminarul cu tema 'Criza, treci peste!', se adreseaza in principal top managementului dar si departamentelor de Resurse Umane din companiile multinationale care desfasoara activitati in Romania si care, in contextul anului 2009, vor avea de facut fata urmatoarelor provocari: cresterea nivelului de incredere, orientarea angajatilor spre o forma pozitiva de gandire dar si limitarea potentialelor efecte negative din planul international.
Pe parcursul celor 4 ore de seminar, Emil Ratelband va demonstra participantilor cum anume pot fi schimbate perspectivele si cum „problemele” generate de un climat economic dificil pot deveni oportunitati profitabile pentru companie. In plus, toate tehnicile de generare a modului de gandire pozitiv pot fi aplicate atat in cadrul profesional cat si in cel personal.

De peste 20 de ani, Emile Ratelband instruieste echipe de manageri din intreaga lume.

A lucrat impreuna cu Anthony Robbins in anii `80, unul dintre fondatorii NLP din SUA, si este cel care a adus metodologia in Europa. A instruit cu succes zeci de mii de manageri, de la mid-management la manageri de top.

Este invitat adesea sa instruiasca si sa motiveze echipe de manageri atunci cand au nevoie de mai multa stimulare pentru a duce la bun sfarsit sarcinile foarte dificile.

Printre clientii lui se regasesc nume importante precum Philips, IBM, Oracle, Stork, Heineken, Ajax, Toshiba, VISA, Xerox, Philip Morris, Siemens, KLM etc.

Este cunoscut nu doar din Europa, ci din intreaga lume, fiind invitat frecvent de companii pentru a sustine in-company training, dar si pentru a participa la marile evenimente.

Cand o companie multi-nationala din sistemul medical a trebuit 'sa schimbe' pierderile de peste 200 de milioane de dolari pe an in profit, atunci a fost invitat Emile Ratelband pentru a gestiona 'schimbarea'. Rezultatul direct al actiunii sale a fost un profit de 30 de milioane in anul urmator, iar divizia a ramas in continuare profitabila.

'Cand m-am intalnit cu Emile Ratelband toamna trecuta la aeroport, am inceput sa dezvoltam ideea introducerii efectului Chakkaa!!, in Romania, nestiind de impactul crizei economice ce urma sa vina, unde cu siguranta este nevoie de multa gandire pozitiva'. – spune Markus Vrieling, persoana de contact pentru Institutul Ratelband Research din Romania.

'Cum norii negri ai crizei economice se aduna deja deasupra noastra, Emile ne va arata cum vom putea sa ne gestionam emotiile negative si cum trebuie sa intoarcem o situatie proasta intr-un rezultat bun” a continuat Markus.

Despre HQ media

Seminarul cu tema 'Criza, treci peste!' va avea loc in Sala Le Diplomate, Hotelul Hilton - Athenee Palace in data de joi, 22 ianuarie 2009, cu incepere de la ora 19:00, si va fi organizat de catre agentia HQ Media.
Serviciile agentiei noastre se intind pe toate suporturile media, aici incluzand presa outdoor, radio, TV sau internet. Putem realiza atat materiale tiparite, cat si dezvolta campanii de publicitate pentru Radio, TV sau Online, organizari de evenimente

Persoana de contact: Dan Aiacoboae
tel.: 0728.973.043
e-mail: dan.aiacoboae@hqmedia.ro

dan.aiacoboae@hqmedia.ro