HQM Services sprijina “ O sansa pentru viata “

BUCURESTI - 4 martie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Prin parteneriatul incheiat cu Asociatia REACT, HQM Services isi pune la dispozitie spatiile publicitare pentru a promova cea mai ampla campanie de donare de singe di Romania: “ O sansa pentru viata “.

HQM Services sprijina “ O sansa pentru viata “

Programul isi propune sa stimuleze donarea de sange in Romania, pentru a acoperii lipsa acuta de sange din spitalele romanesti.

“ Prin alaturarea la acest program compania HQM Services doreste sa sprijine Asociatia REACT si Uniunea Nationala a Studentilor din Romania in uriasul efort de a convinge cat mai multi romani, in special brasoveni, sa doneze sange. Ne bucuram ca putem participa activ la aceasta “operatiune de salvare” si ne facem publica intentia de a participa in orice campanie de acest gen in care vom fi solicitati “. Dragos Tudorache, Managing Partner, HQM Services.

Campania nationala de donare de sange urmareste atragerea si fidelizarea donatorilor si de o luna se desfasoara si in orasul Brasov.

Recoltarea sangvina are loc in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 7.30 - 12.30 si se face de catre personal specializat, medici si asistente de la centrul de transfuzii local, de pe strada Dr. Victor Babes. Conform legislatiei in vigoare, persoanele care doneaza sange beneficiaza de un set de analize gratuite si primesc tichete de masa in valoare de 54,6 RON, la care se adauga 1 zi libera (in cazul angajatilor cu carte de munca).

In Romania, sub 2% din populatie doneaza sange, in timp ce la nivelul Uniunii Europene, acest procent este de aproximativ 5%. Desi numarul unitatilor de sange donate a crescut usor in 2007 fata de 2006, doar 66% din totalul cererilor lansate de spitalele din Romania anul trecut au putut fi acoperite.

HQM este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2008, ce isi propune sa furnizeze in intreaga Romanie solutii inovative de mobilier urban. Misiunea companiei este de a promova servicii publicitare outdoor eficiente si neconventionale.
Momentan este prezenta doar in Brasov cu 40 de spatii publicitare, dar in viitorul apropiat se urmareste o extindere nationala.

Asociatia REACT este o organizatie neguvernamentala orientata catre proiecte sociale si pentru tineri in special. Prin programele pe care le desfasoara, organizatia vizeaza trei domenii: sanatate publica, educatie si mediu. Asociatia are la baza studenti si absolventi in medicina, jurnalism, informatica, filozofie, care cred si actioneaza in sensul dezvoltarii spiritului societatii civile.

Poti dona in Brasov la centrul de transfuzii de pe Str.V.Babes 21-22
T: 0368/001 124, 123T/F: 0268/411 735

Despre HQM Services

HQM este o companie cu capital integral românesc, fondată în 2008, ce îşi propune să furnizeze în întreaga Românie soluţii inovative de mobilier urban. Misiunea companiei este de a promova servicii publicitare outdoor eficiente şi neconvenţionale.
HQM Services S.R.L.

004 0745232423
004 0742958563

gino@hqm.ro