S-a deschis perioada de inscrieri la certificarile internationale in HR de la CIPD!

BUCURESTI - 1 iunie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

HR Enterprise, centru international acreditat CIPD, prezinta in Romania programele Certificate and Diploma in HR Practice ale CIPD, The Chartered Institute of Personnel and Development.

CIPD International Centre

CIPD International Centre

 ... un program cum este Diploma in HR Practice de la CIPD te ajuta sa iti (re)pozitionezi cadrul de valori profesionale si sa aderi la ceea ce spunea odata Albert Einstein: “Try not to be a man of success, but rather to be a man of value”.  

Cristina Ulesan, Learning and Organisational Development Manager, Garanti Bank

Certificate & Diploma in HR Practice sunt calificarile internationale care va reconfirma ca profesionist si va consolideaza pozitia in organizatie, facand accesibile oportunitati de cariera internationala si cresterea adaptabilitatii dumneavoastra la contextul de business actual.

Avantaje:

- primul program disponibil in Romania care formeaza aptitudini de coaching si mentoring pentru practicienii HR;

- experienta de invatare integrata ce va ofera o privire de ansamblu asupra rolului HR-ului in organizatie;

- o mai buna intelegere a oportunitatilor de dezvoltare profesionala si de cariera;

- accesul online pe platforma virtuala de invatare va permite sa invatati oriunde, oricat.

Beneficii:

- recunoastere profesionala internationala, potrivita nivelului de profesionalism si senioritate;

- posibilitatea de a va pune in valoare competenta si experienta, crescand sansele de promovare internationala;  

- oportunitati de networking profesional – afilierea la CIPD va ofera acces intr-o retea profesionala de elita in domeniul HR. 

Pentru inscrierea in program sunt necesare o experienta minima de lucru in HR, cunoasterea limbii engleze (nivel mediu), si un interviu de asteptari sustinut cu un absolvent al programelor CIPD recomandat de HR Enterprise.

Va puteti inscrie in program pana la data de 15 septembrie 2011. Repere detaliate de curriculum, calendar, pret si discounturi gasiti accesand www.hrenterprise.ro sau le puteti solicita pe email la cipd@hrenterprise.ro.

Despre HR Enterprise Balkan SRL

HR Enterprise Balkan este centru international acreditat CIPD si ofera comunitatii de HR din Romania un portofoliu de produse si servicii de HR si dezvoltare profesionala: calificari acreditate international, training, servicii de consultanta, conferinte, instrumente practice de interventie in organizatie, resurse de dezvoltare profesionala.