Pensiile private - oportunitati pentru angajatori

BUCURESTI - 16 aprilie 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

HR Club impreuna cu Allianz-Tiriac, AVIVA, ING Asigurari de Viata, Interamerican va organiza in data de 18 aprilie 2007 la Howard Johnson Hotel, Sala Iridium, seminarul “Pensiile Private – oportunitati pentru angajatori”.

Pensiile private - oportunitati pentru angajatori

Evenimentul va fi deschis de domnul Alex Massaci, Tax Director – PricewaterhouseCoopers, care va vorbi despre cadrul actual al sistemului pensiilor private, urmat de domnul Mircea Oancea, Presedinte – Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private care va prezenta contextul viitor al acestuia.

Prezentari tematice abordand experienta in regiune a celor patru furnizori de asigurari parteneri in agenda vor avea loc in continuarea deschiderii oficiale. Evenimentul se va incheia cu o sesiune panel, in cadrul careia participantii vor avea ocazia sa afle raspunsuri la problemele practice cu care se confrunta in ceea ce priveste implementarea pachetului de pensii private in sistemul propriu de Compensatii si Beneficii.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati carmen.cucul@hr-club.ro.

Parteneri media: Cariere, Media Xprimm, Business-Edu, Profesii

Despre HR MANAGEMENT CLUB

HR Club este asociatia profesionala a specialistilor in Resurse Umane din Romania. Pentru informatii despre procesul de adeziune precum si despre activitatile curente va rugam accesati www.hr-club.ro sau contactati-ne la adresa office@hr-club.ro, telefon 021-3151528.
Partenerii HR Club 2007: OK Service Corporation, Human Synergistics, United Business Development


Roxana Arsene
Coordonator PR
Mobil : 0744 33 24 87
E-mail : roxana.arsene@hr-club.ro

roxana.arsene@hr-club.ro