Helper – solutia pentru managementul proceselor de dezvoltare organizationala

BUCURESTI - 9 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Lucrati intr-o companie mare, cu sute sau mii de angajati?
Sunteti responsabil cu gestionarea proceselor de training sau evaluarea performantei?
Ati obosit centralizand manual datele in zeci de tabele, pierzand ore pentru o raportare agregata sau alergand cu hartii pe holurile companiei?

Logo Helper

Logo Helper

 “Experienta Sincron - software de recrutare ne-a aratat ca lipsa centralizarii si a accesului rapid la informatii sunt principalele probleme ale oamenilor de resurse umane care lucreaza in recrutare si cele mai mari consumatoare de timp." 

Mihai Stanca, Director Adjunct HR Sincron

HR Sincron a sesizat existenta acestor probleme si le-a rezolvat creand Helper - solutia pentru managementul proceselor de dezvoltare organizationala.

Helper este o solutie informatica dedicata specialistilor din departamentul de resurse umane care gestioneaza la nivel de organizatie training-ul tuturor angajatilor si evaluarea performantei acestora.

Mihai Stanca, director adjunct in cadrul HR Sincron, declara:  “Experienta Sincron - software de recrutare ne-a aratat ca lipsa centralizarii si a accesului rapid la informatii sunt principalele probleme ale oamenilor din industrie si cele mai mari consumatoare de timp.

Odata rezolvate aceste probleme se trece la a 2-a etapa si anume eficientizarea timpului alocat proceselor propriu-zise, utilizand solutii software personalizabile in functie de nevoile companiei client. Timpul astfel economisit poate fi investit in activitati cu valoare adaugata mai mare pentru companie.

Solutia Helper propune aceasta abordare si in cazul proceselor de dezvoltare organizationala, in contextul in care eficienta se cauta mai mult ca oricand.”

Solutia ofera doua module, fiecare dintre ele functionand si putand fi achizitionat si de sine statator, in functie de nevoile companiei client.

Helper Training faciliteaza gestionarea simpla, centralizata si cuantificabila a proceselor de training al sutelor de angajati si  automatizeaza fluxurile de proces, reducand timpul alocat activitatilor operationale realizate manual.

Helper Evaluarea Performantei  gestioneaza procesul de evaluare a performantei angajatilor  la nivel de companie, atat individual – pentru fiecare angajat, cat si pe departamente. Metodologia si chestionarele de evaluare se personalizeaza in functie de specificul si indicatorii urmariti.

Printre multiplele beneficii oferite de solutia Helper se numara:

- oferirea unei viziuni de ansamblu, coerente si integrate, asupra proceselor de training

- evaluare a performantelor si reducerea timpului alocat activitatilor operationale prin automatizarea fluxurilor de proces.

- managementul cursurilor finantate prin fonduri UE, care necesita mentinerea unor evidente clare legate de derulare, astfel incat fondurile sa fie rambursabileflexibilitate la achizitie, aceasta putand fi facuta punctual, pe modul.

O componenta importanta a solutiei Helper este consultanta pentru gasirea celei mai bune alternative de automatizare a proceselor, tinand cont de realitatea organizationala a fiecarui client si bazandu-ne pe un know-how solid al proceselor de HR.

Solutia Helper este dezvoltata de HR Sincron, compania care ofera si solutia “Sincron – software de recrutare”, in prezent leaderul solutiilor de recrutare din Romania.

Despre HR Sincron SRL

HR Sincron este o companie 100% romaneasca, membra a Senior Group, care activeaza de 5 ani pe segmentul solutiilor informatice dedicate departamentului de resurse umane. Printre solutiile dezvoltate se afla si Sincron - software de recrutare, leader-ul solutiilor de management al procesului de recrutare pe piata romaneasca.
Printre clientii aflati in portofoliul companiei HR Sincron se numara: Dacia Group Renault, Romtelecom, Germanos Telecommunications Romania, Kaufland Romania, Dedeman, HART Human Resource Consulting, Wipro, Eurojobs Romania, Smart Management Agency, Stein & Partner, Excon Consultanta, BCL Group, Generali Asigurari, WMS, Celestica, InCrys.