Sincron HR Software oferă gratuit licențele pentru Sincron Essentials WFH, pachetul software HR în cloud pentru munca de acasă

BUCURESTI - 9 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, Tehnologie, Internet, HR

Live site

Mulți pot lucra de acasă, individual și temporar, însă pe termen nedefinit și cu toată echipa simultan, lucrurile pot deveni haotice.
Punând cap la cap nevoile specifice noului context de “work from home”, și ca parte din propria noastră responsabilitate socială, echipa Sincron HR Software a căutat o modalitate de a ajuta companiile din România care se confruntă cu nevoi de bază în procesele de HR, lucrând de acasă. Pentru asta am creat Sincron Essentials WFH, un pachet software HR online dedicat pentru munca de acasă. Ca sprijin pentru perioada actuală, licențele de utilizare a pachetului software sunt gratuite pentru o periodă de 6 luni de la activarea pachetului.

Sincron Essentials WFH - Pachetul software HR online

Sincron Essentials WFH - Pachetul software HR online

 La Sincron, noi credem că ce nu te doboară te face mai puternic. De aceea, sperăm ca inițiativa noastră să fie în primul rând o mână de ajutor pentru cât mai multe companii, ca să treacă peste acest hop dificil. În industria de software există de ani de zile companii care s-au născut direct “remote”, ai căror angajați colaborează și lucrează numai de la distanță. Se poate, dar e nevoie de niște instrumente care să-ți susțină procesele. 

Mihai Stanca, General Manager HR Sincron

Pachetul conține un mix de funcționalități pentru HR disponibile în cloud, care pot fi utile oricărei companii. Scopul lui este să răspundă rapid nevoilor de bază din aria de HR, în cazul lucrului de acasă, conectând HR-ul, angajații și managerii.

Am remarcat că, deși există suficiente companii norocoase ai căror angajați pot lucra și de acasă, puțini sunt cei care erau 100% pregătiți să facă acest pas. Pregătirea pentru munca la distanță există în special la nivel operațional, în timp ce serviciile de suport, cum ar fi departamentul de resurse umane, critic pentru continuitatea business-ului, nu au instrumentele necesare. Ne dorim să ajutăm companiile să umple acest vid de sisteme și să-și continue activitatea în mod cât mai puțin disruptiv.“ a declarat Mihai Stanca, General Manager HR Sincron.

Sincron Essentials WFH utilizează câteva funcționalități uzuale ale platformei Sincron HR Software, la care se adaugă elemente noi, specifice lucrului de acasă. Mixul acoperă rapid nevoile de bază pentru lucrul de acasă, poate fi utilizat de diverse companii și necesită eforturi minime de inițializare a sistemului din partea noilor clienți. Pentru aceștia, pachetul Sincron Essentials WFH va fi activat în 24h de la primirea confirmării echipei HR Sincron. Clienții curenți beneficiază și ei gratuit de acces la toate funcționalitățile incluse în noul pachet.

Pachetul include elemente ca: organigrama, baza de date angajati, cereri de concediu și de lucru de acasă în format electronic​, dashboard disponibilitate și locație de lucru pentru angajat și echipă, publicare de materiale de interes pentru angajați (articole, știri, anunțuri, proceduri), dosar electronic în care angajatul își gestionează singur, prin self-service, documente și cereri. Un element esențial este faptul că interacțiunea HR-angajat-manager se poate realiza de la distanță, fiind accesibilă tuturor celor din companie.

În general, un software HR în cloud înseamnă automat mai puține hârtii și eficiență sporită. Informațiile și documentele există în format digital, accesul la ele se poate face de oriunde printr-o conexiune la internet, iar actualizarea aplicației se realizează automat și regulat. Soluția online este astfel o opțiune cu adevărat viabilă de a oferi angajaților, pe termen lung, varianta de lucru la distanță pe care mulți dintre ei și-o doresc, măcar parțial.

Sincron Essentials WFH face parte din platforma completă Sincron HR Software, aplicație de HR tip SaaS pentru Human Capital Management (HCM), disponibilă în cloud și on-premise. În piață de peste 13 ani, soluția a fost primul software de recrutare din România, devenind în prezent un software HR care integrează recrutare, onboarding, managementul performanței, administrare de personal, pontaj, salarizare, self-service, comunicare internă, training și HR Analytics. Din 2017 soluția se vinde și pe piața nord-americană, în Canada și SUA. 

Despre HR Sincron SRL

HR Sincron este o companie românească specializată în dezvoltarea de software HR care inter-conectează întreaga organizație (HR, angajați, manageri).
Din 2007 venim în sprijinul companiilor care cred în automatizarea proceselor de resurse umane, așa încât HR-ul să redevină mai mult despre oameni, atragerea, motivarea și dezvoltarea lor, și mai puțin despre task-uri repetitive. Creăm instrumente cu care ne propunem să ajutăm oamenii să-și păstreze simțul umanității la locul de muncă.