Lansare Hulber Shirts – biblioteca de camasi

BUCURESTI - 13 mai 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Designerul vestimentar Simona Hulber, despre lansarea oficiala a magazinului online Hulber.ro si a colectiei de camasi HULBER SHIRTS, optiunea numarul unu a consumatorului roman care doreste sa achizitioneze o camasa cu un design original.

Hulber - Biblioteca virtuala de camasi

Hulber - Biblioteca virtuala de camasi

 Daca m-ar intreba cineva de ce lansez brandul online acum, cand concurenta este foarte puternica, as spune fara sa ezit - concurenta ne face si mai puternici si putem oferi clientului din Romania un produs de calitate la un pret bun, competitiv cu ofertele marilor branduri internationale care comercializeaza produse similare in online. La acest nivel detaliile fac diferenta, iar brandul Hulber Shirts, tocmai prin asta iese in evidenta. 

Simona Hulber

"Ideea de a lansa un brand propriu in online a venit din partea unor clienti care au dorit sa aiba acces virtual la creatiile mele si din dorinta de a realiza o vasta colectie de camasi, care sa acopere prin design si diversitate orice nevoie in acest domeniu. Astfel a aparut Hulber Shirts si magazinul online Hulber.ro ca principal canal de vanzare, unde am putut sa dau frau liber creativitatii in domeniul camasilor barbatesti si de dama, completand cu o bogata colectie de accesorii. Nu am intentionat sa fac doar simplu un brand si un magazin online de camasi, ci mi-am dorit sa implementez acele avantaje care sa faca diferenta de orice alt proiect, produs si canal de vanzare pentru camasi. Ma refer aici la diversitatea modelelor, unicitatea designului, posibilitatile multiple de personalizare, nivelul superior de informatie oferit clientului si, nu in ultimul rand, calitatea exceptionala de executie a produsului."

Cei doi fondatoriSimona Hulber, designer roman renumit din spatele unor marci romanesti si straine celebre, si Alin Merer, care vine cu o vasta experienta din zona managementului financiar-bancar, au lansat brandul Hulber Shirts prin magazinul online hulber.ro, un proiect dedicat camasilor si accesoriilor vestimentare de cea mai inalta calitate. 

Simona Hulber a creat si vandut in ultimii ani sute de mii de produse, in special camasi si costume, si este o foarte buna cunoscatoare a designului si consilierii vestimentare, gratie celor 15 ani de experienta cu branduri ca Zenonni Su Misura (al carei fondator este de asemenea), Bigotti, Cavaliere, Artigiani, Nara Camicie si a colaborarii cu renumitele branduri internationale ca Loro Piana, Cloth Ermenegildo Zegna, Thomas Mason, Albini Group, etc.  

Zenonni Su Misura, croitorie de lux cu specific italian, a jucat un rol esential in evolutia exceptionala a Simonei Hulber in moda adresata segmentului de lux, oferind pentru fiecare client solutii vestimentare personalizate, costume si camasi la comanda.

Biblioteca virtuala de camasi si accesorii – design si inovatie

Cei care viziteaza hulber.ro pot cu usurinta trage concluzia ca brandul Hulber Shirts are toate atuurile necesare pentru a deveni optiunea numarul 1 a consumatorului roman care doreste sa achizitioneze o camasa cu un design original. Magazinul virtual Hulber este conceput ca o biblioteca de camasi si accesorii de un rafinament aparte, si cu un design inovator. Camasile sunt fabricate in Romania in productia proprie a brandului Hulber Shirts, din tesaturi din fibra naturala si importate din Italia. Sistemul de productie este unul inovativ, fiecare camasa este produsa individual, iar controlul calitatii se realizeaza in fiecare faza de executie. Croiala unica a camasilor constituie rezultatul unui studiu propriu, intreprins de designerul Simona Hulber asupra conformatiilor corporale si confortului in purtarea camasii. Simona Hulber abordeaza  in mod inovator designul acestei piese vestimentare punand un accent preponderent pe detalii.

Inedit pentru un proiect din online este personalizarea camasilor in functie de cerintele clientilor. Site-ul ii ofera vizitatorului posibilitatea de a opta pentru un tipar slim sau clasic, de a putea adauga monograma brodata, buzunarul la piept ori sistemul de nasturi de la gulerul camasii, etc.

In Biblioteca virtuala de camasi vizitatorul gaseste, pentru zecile de modele de camasi, recomandari utile privind stilul acestora (Business, Business-Casual, Casual si Ceremonie), privind ocaziile de purtate (Office, Intalniri, Casual Friday, Clubbing, Sport, Ceremonie sau Timp Liber), sugestii necesare pentru asortarea cu alte produse sau accesorii (butoni, cravate sau papioane) si propuneri pertinente de tinute, facute de cea care nu este doar designer, ci si un consultant vestimentar si de imagine apreciat. Colectia de camasi de dama si barbati este completata de o gama variata de accesorii care insotesc camasa in vestimentatie: cravate, butoni si papioane, atent selectionate pentru a completa si a putea fi asortate camasilor Hulber.

“Daca m-ar intreba cineva de ce lansez brandul online acum, cand concurenta este foarte puternica, as spune fara sa ezit - concurenta ne face si mai puternici si putem oferi clientului din Romania un produs de calitate la un pret bun, competitiv cu ofertele marilor branduri internationale care comercializeaza produse similare in online. La acest nivel detaliile fac diferenta, iar brandul Hulber Shirts, tocmai prin asta iese in evidenta."  (Simona Hulber, designer vestimentar)