Human Invest are un nou site web

BUCURESTI - 8 decembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Human Invest anunta relansarea websiteului companiei, www.humaninvest.ro.

Human Invest are un nou site web

Noul site contine informatii despre solutiile de training si dezvoltare organizationala aplicate de Human Invest in domeniile de leadership, cultura organizationala, si consolidarea echipelor. Programele sunt implementate in Romania in exclusivitate de catre Human Invest, reprezentand companii cu inalta reputatie internationala, precum The Ken Blanchard Companies, si Spencer Johnson Partners – creatorii conceptului Who Moved My CheeseTM.

Pe website pot fi gasite studii de caz despre procesele de transformare a culturii organizationale, dezvoltarea abilitatilor manageriale sau servirea clientilor conform valorilor brandurilor, exemple ale instrumentelor folosite pentru solutionarea acestor situatii. Clienti precum Holcim (Romania), OMV, Pricewaterhouse Coopers, Porsche Romania, Romtelecom, Tuborg, Vodafone sau Xerox Romania au implementat cu succes solutiile propuse de Human Invest!

Viorel Panaite, Partener in cadrul Human Invest, declară: „Noul design al site-ului Human Invest reflecta atat calitatea superioara a solutiilor pe care le avem, cat si calitatea deosebita a culturii companiei! Prin felul in care este gandit site-ul, acesta este un proiect prin care ne dorim sa atragem consultanti valorosi si clienti ambitiosi!”

Link-uri utile:

www.humaninvest.ro

Despre Human Invest

Human Invest este o companie din Liga Superioara in arena serviciilor de training si consultanta in dezvoltare organizationala. Prezenta pe piata romaneasca din 1998, Human Invest este recunoscuta pentru conceperea si implementarea programelor care ofera managerilor o experienta autentica pentru imbunatatirea performantelor lor de leadership, ajutand astfel multe companii sa fie din ce in ce mai angajate sa furnizeze un serviciu excelent clientilor lor.

Ioana Molnar
Marketing Coordinator
ioana.molnar@humaninvest.ro