"Cum sa vinzi, cu succes, castraveti gradinarului" -Training inovator de vanzari business 2 business

Locul desfasurarii: Sediul HPDI

Organizator: Human Performance Development Intl.

Cum sa vinzi cu succes castraveti gradinarului!

Training inovator de vanzari strategice in segmentul business to business .

Strategia este esentiala in acest segment. Informatiile corecte si capacitatea de a le analiza sunt primordiale. Succesul este al celor care stapanesc toate instrumentele de lucru necesare pentru identificarea si exploatarea oportunitatilor.

Cursul organizat de Human Performance Development International este conceput pentru a le pune participantilor la  dispozitie un set de metode de a planifica si realiza actiuni care sa determine cresterea vanzarilor si scaderea costurilor cu vanzarea. In plus, acestia vor  dobandi intelegerea informatiilor  de care au nevoie pentru a stabili ce actiuni sa intreprinda in legatura cu fiecare categorie de clienti si prospecti si modul/conditiile in care acestea pot fi accesate

Despre HUMAN PERFORMANCE DEVELOPMENT INTERNATIONAL S.R.L.

Infiintata in 2001, Human Performance Development International (HPDI) furnizeaza solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si teambuilding. Reprezentanti ai lui Jim Bagnola in Romania, asiguram evenimente de tip open si cursuri personalizate pentru partenerii nostri, companii mari din tara si strainatate .Ulterior, am dezvoltat servicii anexe de consultanta de tip business to business.

Confirmare pana la data: 13 septembrie 2012

Participare: Taxa de participare