Emotia! Face cat o mie de cuvinte! Curs inovator de comunicare emotionala.

BUCURESTI - 1 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Farmaceutic

Training -ul open oferit de Human Performance Development International va a vea loc in Bucuresti, in data de 18 octombrie. Cursantii vor descoperi ca, dincolo de retetele si teoriile despre comunicare , ceea ce simtim este ceea ce ne face sa rezonam atunci cand ni se transmite ceva. Acest curs dezvaluie corelatia dintre trairi si comunciare si ofera instrumentele necesare transmiterii eficiente a informatiei.

Curs open de comunicare emotionala

Curs open de comunicare emotionala

 If you're not getting what you want, you either have to change your goal or change your behavior. Which will it be? 

Jim Bagnola

Suntem fiinte emotionale. Tot ceea ce traim si facem se bazeaza pe ceea ce simtim. Cu toate acestea, rareori constientizam acest lucru. Comunicarea nu face exceptie: este conditionata de ceea ce simtim si este sau nu eficienta in functie de cantitatea si tipurile de emotie pe care le genereaza. Retetele sunt depasite! Astazi, importanta este abilitatea de a adapta ceea ce transmitem, la ceilalti, deoarece cuvintele pot avea intelesuri diferite. Emotiile in schimb, sunt universale, sunt punctul nostru comun.

Participantii vor descoperi modalitatea in care emotiile personale influenteaza comunicarea cu ceilalti, importanta ascultarii active, importanta asumarii emotiilor personale in procesul de comunciare si metode de optimizare a mesajului in functie de partenerii de discutie.

Obiectivul principal al acestui eveniment este acela de a-i ajuta pe cursanti sa isi creeze propriile strategii de adaptare a informatiei in functie de ceilalti.

Comunicarea  defectuoasa este , de multe ori, cauza principala a conflictelor, a sarcinilor neexecutate corect si tot ea intretine starea tensionata dintr-un colectiv.

Intr-o lume in care trairile si presiunea continua ne forteaza pe toti sa ne ridicam bariere de protectie, emotiile sunt acele lucruri pe care le vom avea mereu in comun cu ceilalti.

Emotiile sunt acel limbaj pe care il intelegem cu totii.

Cursul va fi sustinut de Andrei Vacaru, jurnalist de televiziune si furnizor de comunicare corporate

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, vizitati:http://www. hpdi .ro/curs-open-de-comunicare/

sau apelati persoana de contact:

Madalina Barbu

email: office@hpdi.ro

tel: 0720543219

Despre Human Performance Development International

Infiintata in 2001, Human Performance Development International (HPDI) furnizeaza solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si teambuilding.
Reprezentanti ai lui Jim Bagnola in Romania, asiguram evenimente de tip open si cursuri personalizate pentru partenerii nostri, companii mari din tara si strainatate .Ulterior, am dezvoltat servicii anexe de consultanta de tip business to business.