Leading is everybody's business

Locul desfasurarii: Arad

Organizator: Human Performance Development International (HPDI)

Leading is everybody's business

Trainer-ul international in leadership, Jim Bagnola, revine cu  workshop-ul “Leading is everybody’s business” in 2 iunie 2011 la Arad, la 2 luni dupa sustinerea aceleiasi sesiuni la Cluj-Napoca si Timisoara. Evenimentul este organizat de catre Human Performance Development International (HPDI) si se adreseaza tuturor managerilor si antreprenorilor aflati in pozitie de conducere, care isi doresc sa aduca schimbare organizatiei si mediului din care fac parte.

 

In cadrul workshop-ului, Jim Bagnola va surprinde detalii despre necesitatea de a dezvolta competentele necesare pentru ca angajatii, dar si managerii si antreprenorii sa devina lideri in cadrul organizatiei din care fac parte.

 

Discursul se va centra pe importanta liderului in cadrul unei organizatii, dar si pe cum modul in care liderul conduce oamenii si procesele din cadrul organizatiei influenteaza direct performanta acesteia.

 

Subiectele abordate vor raspunde la intrebari precum::

Care este semnificatia relatiilor in procesul de leadership?”,

Cum poti sa maximizezi influenta liderul pentru o performanta mai crescuta?”,

Care sunt cele 5 metode prin care ii putem influenta pozitiv pe ceilalti din cadrul organizatiei?”, “Titlul ierarhic al unei persoaneii confera in mod automat si statutul de lider?”,

Care este sursa celor 80% din problemele de la locul de munca?”.

Despre HUMAN PERFORMANCE DEVELOPMENT INTERNATIONAL S.R.L.

Infiintata in 2001, Human Performance Development International (HPDI) furnizeaza solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si teambuilding. Reprezentanti ai lui Jim Bagnola in Romania, asiguram evenimente de tip open si cursuri personalizate pentru partenerii nostri, companii mari din tara si strainatate .Ulterior, am dezvoltat servicii anexe de consultanta de tip business to business.

Confirmare pana la data: 1 iunie 2011

Participare: Taxa de participare