“Leading Teams – Managing Success” – cu Jim Bagnola pe 24 noiembrie

BUCURESTI - 22 noiembrie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Trainerul internațional specializat în leadership, Jim Bagnola, susține joi, 24 noiembrie, workshop-ul “Leading Teams – Managing Success” având tema leadershipul şi managementul echipei. Alături de el, binecunoscuți specialişti şi manageri din businessul românesc vor contura elemente metodice şi inspiraționale ale managementului echipei.

Evenimentul se va desfăşura între orele 09:30 – 17:30 la Crystal Palace Balrooms în Bucureşti şi este organizat de către compania de consultanța Human Performance Development International şi Fundația LEADERS. Workshop-urile din cadrul evenimentului se adresează echipelor de management care înțeleg necesitatea coeziunii şi performanței echipelor din cadrul companiei.

In prima parte a workshopului trainerul Jim Bagnola pune accent pe identificarea celor mai bune atitudini şi strategii prin care echipele de management şi nu numai să devină productive şi profitabile şi să-şi descopere plusurile pe care se pot baza şi minusurile care le împiedică să îşi atingă potențialul.

In ultima parte a workshopului Jim Bagnola şi invitații speciali vor aprofunda elemente metodice, dar şi inspiraționale ale managementului echipei. Sesiunea în care se vor aprofunda elementele metodice va fi susținută de către Ciprian Necula, Director Executiv KCMC şi Cristian Pârvulescu, Business Development & International Cooperation Manager – Romelectro. Sesiunea în care se vor aprofunda elemente inspiraționale ale managementului echipei va fi susținută de către Mihai Tudor, Director General CEE IBM, Radu Georgescu, CEO Gecad, Radu Manolescu, Managing Partner KM Trust & Partners şi Jim Bagnola, The Leadership Group USA. Sesiunile vor fi moderate de Petru Păcuraru, Preşedinte Human Performance Development International.

Despre Human Performance Development International

Jim Bagnola are o experiență de peste 30 ani ca trainer, coach şi consultant şi este specializat în Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching Skills şi Change Management. In prezent, Jim Bagnola este Senior Partner al firmei de consultanță “The Leadership Group” şi figurează în top 30 speakeri internaționali în leadership, conformLeadership Gurus International, alături de John C. Maxwell, Tom Peters sau Stephen Covey. Lista clienților internaționali ai lui Jim Bagnola include NASA, NATO, U.S. Department of Defense, Secret Service, Shell Oil Company, Philips Electronics, Motorola, 3M, General Motors, Siemens şi mulți alții.

Bagnola ține de peste 10 ani, peste sute de ore traininguri şi seminarii în România. Cunoaşte potențialul, nevoile şi problemele cu care se confruntă managerii şi liderii români. Jim Bagnola este reprezentat în România de HPDI - Human Performance Development International - o companie românească de consultanță în leadership.

Susținătorii evenimentului sunt ACCA, British Romanian Chamber of Commerce, Femei în Afaceri, AZAY – Celebrate life, HR Club, 4ideas web agency, Gift Design şi Haş-Haş Travel. In acest an în promovarea evenimentului s-au alăturat drept parteneri revista de business MONEY Express, revista de leadership şi resurse umane Cariere, The Investor, portalul de business Wall-Street, portalul pentru afacerile la început de drum Startups.ro, 9am, Catalog Cursuri şi Best Resource.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/human-performance-development-international/leading-teams-managing-success-cu-jim-bagnola-pe-24-noiembrie