MANAGEMENT SI CONSTIINTA; DE PROFESIE OM

BUCURESTI - 13 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Bucuresti, 24 noiembrie, ora 09.30. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara

Aceasta conferinta isi propune sa evidentieze legatura intre Agricultura, Management si starea de constiinta a celor implicati direct si indirect in activitatea agricola. Se va acorda o deosebita atentie dezvoltarii intregului potential uman pe directia constiinta- minte-corp.
Evenimentul include si lansarea cartii "De profesie OM" semnata de reputatul trainer international Jim Bagnola .

Cine a lucrat pamantul cu daruire stie ca trebuie simtite, cantarite si invatate caile Naturii, Marele Manager, care cu atata maiestrie organizeaza totul fara efort.  Acest lucru nu este posibil fara un nivel superior, larg, de intelegere, fara un nivel de constiinta ridicat.

Valoarea cosmica a omului si a actiunilor sale a fost evidentiata  in traditiile romanesti legate de muncile agricole si reflectata in folclorul romanesc.

Cand se propun acum in agicultura noi metode ce par mai productive, integrarea lor ,pe baza acestei valori cosmice, cu traditiile respectuoase fata de Natura, apare si mai necesara. Ea plaseaza in centrul preocuparilor de eficienta «  managementul luminat «   rezultat din functionarea in armonie cu  intregul univers, posibila doar cand nivelul de constiinta trait in viata de zi cu zi este cel cosmic.

Printre participantii la acest simpozion se numara :

Prof .univ.Dr. Dumitru Constantin- Dulcan, medic neurolog si psihiatru,doctor in medicina, autorul cartii « Inteligenta materiei » aparuta in prima editie in 1981, si ulterior in alte doua, premiata in 1992 cu premiul pentru filozofie Vasile Conta al Academiei Romane. Exponent de seama al psihologiei transpersonale, Dl. Profesor este preocupat de adancirea dimensiunii spirituale a existentei umane.

Titlul prezentarii sale este Creierul si noua spiritualitate.

Jim Bagnola , MA,BA.MSc  , unul din cei mai cunoscuti experti din lume in domeniul educarii calitatii de leader, autorul cartii : De profesie, OM . A lucrat in peste 80 de tari , tinand cursuri de leadership in corporatii precum Kroger sau Shell si institutii nationale sau internationale precum Departamentul de Stat si Pentagonul, sau Natiunile Unite si NATO. De 12 ani lucreaza si in Romania.

Titlul prezentarii sale este « De profesie, OM ».

Dr. Ioana Popescu – Cercetator la Muzeul Taranului Roman, Doctor in filozofie, preocupata de Antropologia vizuala si de etnografia copilariei.

Titlul prezentarii este :  Familiaritatea taranului cu lumea nevazuta.

Prof.univ.Dr. Victor Iliescu, profesor la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti ,autor a 17 carti de specialitate si a peste 50 de articole, director in Ministerul invatamantului.

Titlul prezentarii  Profesorului Victor Iliescu este « De la Stiinta la Constiinta »

Istvan Dienes, Bsc. MSCI. Cercetator principal la departamentul Constiinta si Fizica teoretica al Centrului de Studii Strategice de la Budapesta, membru al Institului Noetic Advanced Studies. Cerceteaza posibilitatea unui model cuantic al starilor superioare de constiinta. Are un Masterat in Stiinta Inteligentei Creatoare de la Universitatea Europeana de Cercetari Maharishi. A organizat in 2005 conferinta internationala Fizica Constiintei urmata in 2006 si 2008 de conferinte asupra Teoriilor Unificarii

Titlul prezentarii : Teoria tuturor lucrurilor – spre o intelegere unificata a functionarii Naturii.

PROGRAMUL SIMPOZIONULUI

09 :30                  Cuvant de deschidere Profesor Dr Sorin Cimpeanu   Rectorul Universitatii

                            Profesor Dr Toma Dinu,   Decanul facultatii de Management

10 :00-10 :30      Creierul si noua spiritualitae  Prof. Dr Dumitru Constantin-Dulcan

10 :30-12 :30      De Profesie, OM   Jim Bagnola MA,BA, Msc.

12 :30 -13 :00     Lansarea cartii lui Jim Bagnola : De profesie OM

14 :00-14 :20      Doua piese simfonice de inspiratie arhaica. Compozitor Laurentiu Ganea

14 :20-14 :45      Familiaritatea taranului cu lumea nevazuta   Dr. Ioana Popescu

14 :45-15 :30      De la Stiinta la Constiinta  Prof Dr. Victor Iliescu

15 :30-16:00       Campul Unificat  Istvan Dienes Bsc.MSCI.

16 :00-17:00       Intrebari si raspunuri Contributii din partea invitatilor din sala.

17 :00                 Concluzii . Inchiderea lucrarilor simpozionului

 

Intrarea la simpozion este gratuita. Prezentarile vor fi in  romana si engleza

Detalii suplimentare: www.jimbagnola.ro

Despre Human Performance Development International

Infiintata in 2001, Human Performance Development International (HPDI) furnizeaza solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si teambuilding.
Reprezentanti ai lui Jim Bagnola in Romania, asiguram evenimente de tip open si cursuri personalizate pentru partenerii nostri, companii mari din tara si strainatate .Ulterior, am dezvoltat servicii anexe de consultanta de tip business to business.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/human-performance-development-international/management-si-constiinta-de-profesie-om