Conferinta nationala Training Knowledgement Exchange 2010

Locul desfasurarii: Hotel Unirea

Organizator: humans

Conferinta nationala Training Knowledgement Exchange 2010

Training Knowledgement Exchange 2010 - TKE 2010 - reuneste in premiera nationala 100 de traineri interni din companii si alte tipuri de organizatii, la un eveniment marca humans | PEOPLE ACADEMY organizat pe data de 30 octombrie la Hotel Unirea din Iasi.

Pentru prima data in Romania, Tom Meier si Helga Weiss, fondatorii The Center For Accelerated Learning in Europe vin la Conferinta TKE 2010 sa vorbeasca despre Invatarea Accelerata in training. Bazata pe cercetari ale functionarii creierului, psihologiei motivationale, tipurilor de inteligenta umana, Invatarea Accelerata este cea mai revolutionara metoda de training, care creste eficienta in design si livrare si aduce rezultate concrete in timp.

De asemenea, speakeri renumiti la nivel national si international vor facilita workshop-urile in cadrul conferintei:
Ovidiu Atanasiu - Senior Consultant pentru Accelera Romania Business Strategy;
Daniel Bichis - Trainer NLP si Inteligenta Emotionala, Managing Partner Competent Consulting;
Iulia Nechita - Trainer specialist national Vodafone;
Simona Haivas - Recruiting and Consulting Specialist la Continental Automotive Systems Romania;
Anda Pacurar - psihoterapeut, presedinte la Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Personala Bucuresti.

Conferinta sustine dezvoltarea personala si profesionala a trainerilor din Romania si isi propune sa raspunda nevoilor concrete ale acestora prin discutii deschise in plenara, unde vom dezbate impreuna idei despre analiza nevoilor de training in companii, viziunea top managerilor in ceea ce priveste training-ul intern, si alte subiecte de maxim interes propuse de participanti.

Urmeaza 6 workshop-uri focusate pe probleme legat de dinamica grupurilor, creativitate si inovatie in training si echilibrul personal in context profesional si o sesiune de networking intre profesionisti, optiuni perfecte pentru a afla informatii actuale si pentru a vedea cum se pot aplica in practica idei si concepte noi din domeniul training-ului.

Evenimentul se va finaliza cu lansarea platformei www.training-box.ro, un instrument virtual dedicat exclusiv trainerilor, unde vor putea fi accesate resurse audio-video, instrumente de lucru, modele de facilitare, exemple de activitati de training, articole, oportunitati si informatii actualizate la nivel national si international.

"Am initiat acest proiect anual din dorinta de a contribui activ la crearea unei comunitati de traineri in Romania si sprijinim astfel schimbul de experienta si idei intre profesionistii din acest domeniu. Sunt practic oamenii care asigura cresterea nivelului de pregaire a anagajatilor si alaturi de politici manageriale, tehnologii si alte conditii de business, contribuie la cresterea productivitatii si dezvoltarea afacerilor.

Ne bucura foarte mult faptul ca acest concept de eveniment a fost bine primit de catre top manageri si este evidenta tendinta acestora de a investi in capitalul uman." Felicia Stoica, Project Manager TKE 2010.

Pentru mai multe informatii despre conferinta TKE 2010 si inscrierea la eveniment puteti accesa www.tke.ro.

Training Knowledgement Exchange 2010 s-a materializat cu sprijinul partenerilor: Hotel Unirea, Vodafone, Saga Travel, AlexusArt, Junior Chamber International, HotNews, Financiarul, Ziarul de Iasi si Monitorul de Vaslui.

Oana Ignat
PR Officer
Tel: +40 332.458790
Mobile: +40 734.976717
E-mail: oana@tke.ro
http://www.tke.ro

Despre HUMANS

INSCRIERE: Dureaza fix 3 minute sa te inregistrezi la trainig. Trimite un mail la alina.ungureanu@humans.ro sau telefoneaza la 0745 585 538. Data limita de inscriere este 3 februarie 2015, in limita a 12 locuri disponibilie.

Participare: Intrare libera