Primul Business Networking Event la Iasi cu expertul international Filipe Carrera

Iasi - 20 mai 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Pe data de 3 iunie 2010, Iasul va fi gazda celui mai important eveniment de business networking, sustinut de Filipe Carrera - speaker international, specialist in e-business, marketing si coaching. (www.filipecarrera.com)

Primul Business Networking Event la Iasi  cu expertul international Filipe Carrera

Evenimentul va debuta cu lansarea cartii sale despre networking tradusa in limba romana „NETWORKING - Un ghid de supravietuire pentru profesionisti”, care va fi insotita de o recenzie facuta de Marius Ursache, Chief Creative Officer la agentia de branding Grapefruit. Marius a fost premiat cu Brand Leadership Award la evenimentul World Brand Congress 2009 din Mumbai (Bombay) India.

Continuam cu un workshop interactiv de 3 ore despre business networking. Veti avea ocazia sa aflati de la Filipe, un practician convins al business networkingului in peste 40 de tari din intreaga lume, ce este de fapt networking-ul si cum puteti folosi acest instrument de business in mod profesionist.

Tematica workshop-ului:
- ce este networking-ul
- ce beneficii aduce in zilele noastre
- cum facem networking (cateva principii si trucuri foarte utile)
- cand facem networking
- follow-up (ce se intampla dupa networking – asteptari si actiuni concrete)

Ultima parte va fi un eveniment de business networking real, intr-un ambient placut, in care participantii vor avea ocazia sa practice la modul cel mai concret tehnicile oferite de Filipe Carrera.
De ce sa participi la acest eveniment?
- vei afla modalitati prin care sa intri mai usor in contact cu potentiali colaboratori, clienti, investitori sau furnizori
- iti vei cunoaste mai bine concurenta
- vei reusi sa depasesti reticentele care apar frecvent in situatii de networking
- te vei face mai cunoscut prin discutii directe si schimb de carti de vizita

Fii convingator, vino cu inca 3 prieteni si vei primi gratuit cartea speakerului portughez. Cea mai buna intrebare adresata in timpul workshop-ului va fi de asemenea premiata cu o carte, iar surprizele vor continua pe tot parcursul intalnirii.

Detalii organizatorice
Locatie – Hotel Ramada
Program: 16:00 – 20:00
Taxa de participare:
- 120 lei, scutit de TVA
- 40% reducere pentru studenti
- 10% reducere pentru membrii JCI

Despre humansOrganizator: humans – PEOPLE ACADEMY (www.humans.ro)

Detalii si inscrieri la office@humans.ro sau 0741.11.25.26/0332.45.87.90

office@humans.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/humans/primul-business-networking-event-la-iasi-cu-expertul-international-filipe-carrera