Seminar - Recuperare de creante in conditiile actuale ale pietei din Romania

Locul desfasurarii: sala de conferinte a Stirbei Center

Organizator: Komunique

Seminar - Recuperare de creante in conditiile actuale ale pietei din Romania

Agentia de comunicare Comunique Expert Solutions anunta deschiderea calendarului de evenimente pentru anul 2011 cu introducerea noilor seminarii si workshopuri dedicate unor teme de actualitate din domeniul economic. Asadar, deschidem succesiunea de evenimente cu un seminar pe tema “Recuperarea de creante in conditiile actuale ale pietei din Romania”, sustinut de experti in domeniu, cu experienta practica in companii specializate de renume.

Interlocutorii dumneavoastra vor fi Alexandru Sassu si Ciprian Stefanut, fiecare dintre ei avand experienta necesara pentru a raspunde unei game largi de probleme legate de recuperarea de creante.

Alexandru Sassu

 • Este implicat in activitati de colectare a creantelor pe piata din Romania de peste 6 ani;
 • Detine cunostinte diverse in domeniul colectarii, desfasurand in trecut activitati de agent de colectare, sef de echipa, supervizor, trainer, manager in strategii de colectare si expert marketing in piata de colectare;
 • In acest moment conduce propriul proiect, principalele activitati fiind consultanta,  dezvoltarea de produse si servicii precum si activitati de marketing si recuperare in domeniul colectarii debitelor.

Ciprian Stefanut

 • Avocat partener in cadrul Societatii de Avocatura „Stefanut si Cobzaru”;
 • Avocat specializat pe recuperarea de creante;
 • Mediator acreditat in recuperarea de creante;
 • Detine o vasta experienta in ariile de B2C si B2B - procesul de insolventa si executare silita.

Dezbaterile vor atinge multiple puncte de interes, pornind de la aspecte pragmatice care privesc metodologia colectarii de creante, dinamica pietei, tendintele economice si financiare, pana la aspectele practice legate de colectarea propriu-zisa. Fiecare participant va putea aduce in discutie orice alte probleme intalnite in acest domeniu. Se vor efectua simulari practice, se vor discuta studii de caz, iar la sfarsitul sesiunii cei doi specialisti vor raspunde intrebarilor participantilor. Finalitatea acestui seminar se doreste a fi atat familiarizarea auditoriului cu aspectele generale care privesc colectarea de creante cat si furnizarea de solutii concrete si pragmatice in ceea ce priveste mecanismele de reducere a riscurilor si de colectare a debitelor in contextul economic actual.

Prima sesiune va fi sustinuta pe data de 11.02.2011, in sala de conferinte a Stirbei Center, Str. Stirbei Voda 104 - 106  intre orele 9:30-15:00. Datele urmatoarelor sesiuni vor fi anuntate ulterior.

Pentru inscrieri, va rugam sa va programati lacontact@komunique.rosau la tel. 0745038109. Inscrierile se vor face in perioada 1-31 Ianuarie, in limita locurilor disponibile. Pentru inscrierile efectuate pana in data de 15 Ianuarie se acorda un discount de 30%. Pentru informatii despre taxele de participare, formularul de inscriere si alte detalii, asteptam sa ne contactati la datele indicate sau sa accesati http://komunique.ro/colectaresirecuperarecreante.html

Despre HYPER MEDIA

Agentia de field marketing Hyper Media s-a infiintat in anul 2003 si activeaza in special pe proiecte de merchandising si promovare la punctul de vanzare. Printre clienti se numara Bosch-Siemens Electrocasnice, Cyrom Romania, Brady Trade, Porsche Romania, Leader International, European Drinks, Fornetti Romania, Heinrig Distribution, Vel Pitar, Auchan Romania si altii.
Din martie 2010 Hyper Media este agentie acreditata sa desfasoare proiecte directe de promovare pe lantul Carrefour Romania.

Confirmare pana la data: 11 February 2011

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
 • Hyper Media Hyper Media
 • Tradsym Consult Tradsym Consult
Parteneri eveniment:
 • Tradsym Consult Tradsym Consult
 • Hyper Media Hyper Media