Hypermotard    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Hypermotard

 • Hypermotard. Metrotehnica Internaţional a vândut primul Ducati Diavel în România

  Hypermotard

  Bucuresti - 16 February 2011

  Comunicat de SC Metrotehnica International SRL

  Ieri, 15 februarie, Metrotehnica a vândut primul Ducati Diavel S Red. Modelul a fost prezent in showroom pentru câteva minute până la achiziţionarea sa. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: metrotehnica , ducati , ducati romania , diavel , monster , hypermotard , multistrada

  Vezi toate comunicatele de presa despre Hypermotard

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Hypermotard.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Hypermotard. Informatiile despre Hypermotard cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Hypermotard, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Hypermotard, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.