Black Friday in asigurari: preturi reduse la minim pe i-Asigurare.ro

BUCURESTI - 27 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Banci / Asigurari, Internet

Dupa ce a dat startul anul trecut la campaniile Black Friday din domeniul asigurarilor, magazinul online i-Asigurare .ro participa si de aceasta data la mult asteptatul eveniment. In weekendul 29 noiembrie – 1 decembrie 2013 se pot incheia asigurari la preturi reduse semnificativ.

Black Friday in asigurari: preturi reduse la minim pe i-Asigurare.ro

Tipurile de produse care participa la promotia de pe www.i-Asigurare.ro sunt: asigurari RCA, asigurari medicale de calatorie si asigurari de locuinta.

Posesorii  de smartphone care utilizeaza aplicatia i-Asigurare powered by Vodafone pe un dispozitiv iOS sau Android se bucura si ei de reduceri pe device-urile lor pentru asigurarile medicale de calatorie si asigurarile RCA, reducerile pentru asigurarea de locuinta urmand sa fie implementate intr-o versiune ulterioara.

“Cu totii dorim sa ne optimizam cheltuielile, mai ales in situatia economica de astazi. Stim foarte bine ce inseamna acest lucru cand trebuie sa ne cumparam o asigurare obligatorie, asa cum este RCA-ul. De aceea, plecand de la aceasta abordare - optimizarea costurilor – am reusit sa punem la punct un set de servicii premium de asigurare, la preturi competitive.” a declarat reprezentantul companiei.

Noua campanie minimizeaza costul clientilor i-Asigurare si le ofera cel mai mic pret posibil pentru asigurarea lor. Acest lucru a fost realizabil prin prisma eficientei din cadrul companiei si a investitiilor majore facute in tehnologii moderne. Serviciile i-Asigurare se bazeaza in proportie de 90% pe procese automatizate, de la ofertare pana la emiterea propriu-zisa a politei de asigurare, inclusiv. De asemenea, in reducerea costurilor a avut un rol important si extinderea serviciilor de asigurare pe dispozitivele smartphone si terminalele de plata Qiwi.