BeSpecial.ro intenționează o creștere de 35% prin diversificarea modelelor de bijuterii din argint - [Interviu ZF]

BUCURESTI - 9 iunie 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

BeSpecial.ro - magazin online de cadouri, bijuterii din argint, accesorii și accesorii din piele, a declarat într-un interviu acordat pentru Ziarul Financiar că planifică o creștere de 35-50%. Atingerea obiectivelor depind foarte mult de evoluția contextului pandemic care influențează comportamentul de consum online.

Logo Bespecial

Logo Bespecial

 Be Special! - Be what you wanna Be! 

BeSpecial Slogan

De asemenea, reprezentanții Bespecial.ro au remarcat preferințele de consum în anul 2020,  majoritatea cumpărătorilor online preferând produse independente de mărime sau cu dimensiuni ajustabile, precum cercei din argint, inele reglabile, brățări tennis reglabile, curele,  care sunt potrivite pentru cadouri pentru femei. Pentru bărbați au fost alese în special brățări și accesorii din piele. 


Intrucât evenimentele s-au mutat online, în anul 2020 s-au vândut mai multe bijuterii - cercei și coliere - cu pietre colorate, cu aspect opulent, iar cea mai mare pondente de cumparatori a fost formata din femei. 


BeSpecial.ro, în interviul acordat pentru Sistemul marketplace ZF,  a evidențiat potențialul acestui canal de vânzări care pentru BeSpecial reprezintă un procent de 15-20% din încasările lunare.


Pentru 2021, magazinul BeSpecial intenționează o creștere de minim 35 % prin diversificarea gamei de bijuterii și noi colecții. BeSpecial.ro - este magazin online înființat în 2006, specializat în comercializarea de bijuterii din argint 925 și cadouri. La ora actuală, în magazinul online sunt peste 5000 de produse, majoritate bijuterii.


Despre IXPR

Infiintata in anul 2012, agentia IXPR furnizeaza solutii de continut, copywriting si dezvoltarea afacerii online din anul 2014.
Serviciile agentiei:
- copywriting - SEO si creativ
- copywriting pentru social media
- branding
- solutii de continut pentru SEO si notorietate