Cele mai bune centrale termice in condensare - recomandari Valtherm

BUCURESTI - 7 februarie 2019

Comunicat tip General in Constructii

Ne-am obisnuit sa spunem ca masinile germane sunt cele mai bune. La fel se intampla si in domeniul sistemelor de incalzire si al centralelor termice.

centrale termice in condensare Vaillant - imagina Valtherm.ro

centrale termice in condensare Vaillant - imagina Valtherm.ro

Aceasta pentru ca modelele de centrale termice cu condensare  de calitate germana sunt eficiente, robuste si, implicit, durabile. Producatorii germani lanseaza produse testate, sigure, pe care le imbunatatesc continuu, nu game ample in continua modificare.

Cele mai bune centrale termice cu condensare , recomandari Valtherm

Cu o experienta de peste 18 ani  in domeniul instalatiilor, Valtherm comercializeaza doar centrale termice Vaillant si Viessmann intrucat acestea s-au dovedit sisteme de referinta pentru eficienta, fiabilitate, administrare si intretinere simpla, toate acestea dublate de pretul corect.

Centrale termice Vaillant

Centralele termice Vaillant sunt produse de catre compania cu acelasi nume, o marca de referinta, cu peste 140 de ani de istorie in domeniul sistemelor de incalzire.

Cele mai bune centrale termice in condensare Vaillant sunt EcoTEC Pure, EcoTec Plus si ultima si cea mai revolutionara din punct de vedere ecologic, gama Green IQ.

Centralele termice Vaillant EcoTec Pure si Plus functioneaza in condensare, atingand eficienta arderii de pana la 110% in conditii normale. Cele doua modele acopera o plaja de putere cuprinsa intre 20,2 kW si 120 kW, fiind utile pentru incalzirea apartamentelor, dar si a interioarelor cu suprafete generoase (pana la 850-1000 mp). Capacitatea acestora nu se reflecta in dimensiune, fiind compacte si simplu de incadrat in orice spatiu.

Centralele termice Vaillant ecoTEC Pure sunt produse pentru incalzire si apa calda (instant in debit confortabil - regim combinat), Vaillant EcoTec Plus este prevazuta pentru incalzire, apa calda putand fi preparata printr-un boiler atasat cat si in regim instant.

De asemenea, modelul de centrala termica cu condensare Vaillant EcoTEC Plus permite cascadarea, fiind o solutie practica si ecologica de incalzire pentru vile mari, pensiuni, hoteluri sau spatii comerciale.

Produsele din ultima gama de centrale termice Vaillant sunt eficiente, fiabile si, in plus, sunt fabricate cu respect pentru mediu, folosindu-se materiale ce pot fi reciclate.

Centrale termice Viessmann

Centralele termice Viessmann in condensare au o gama complexa de produse, toate cuprinse sub umbrela marcii Vitodens ( 050 W, 100 W, 111 W, 200 W, 220 W).

Cea mai populara centrala termica in condensare este Viessmann Vitodens 050 W, un model care functioneaza in regim combinat (apa calda si caldura) si incalzeste suprafete de pana la 180 mp.

Centralele termice in condensare Viessmann sunt robuste si fabricate din materiale fiabile (schimbator de caldura din inox radial, arzator durabil din otel inoxidabil).

In cazul in care aveti nevoie de asistenta in alegerea centralei potrivite pentru apartamentul, locuinta sau afacerea dvs, va stam la dispozitie cu expertiza noastra! Ne gasiti pe Valtherm.ro.


Despre IXPR

Infiintata in anul 2012, agentia IXPR furnizeaza solutii de continut, copywriting si dezvoltarea afacerii online din anul 2014.
Serviciile agentiei:
- copywriting - SEO si creativ
- copywriting pentru social media
- branding
- solutii de continut pentru SEO si notorietate