IAA Young Professionals


Descrierea companiei IAA Young Professionals

Afrodita Blasius este Managing Martner Bridge Communications și profesor al Școlii IAA. De-a lungul timpului, și-a desfășurat activitatea în companii precum McCann Erickson și Nestle, iar în prezent susține traininguri și prezentări de marketing în cadrul conferințelor de specialitate.

Alexandra Olaru deține funcția de HR & Communication Director al Unilever South Central Europe. Totodată, este vicepreședinte al IAA România și membru în conducerea Consiliului Român pentru Publicitate, având o experiență de mai bine de 10 ani în comunicare și public affairs.

Cristina Simion, Director General Edipresse AS Romania, are o vastă experiență în domeniul mass-media, ocupând de-a lungul carierei sale funcții precum director de marketing sau director general al unor importante cotidiane românești. Absolventă a școlii BBC, Cristina Simion a urmat stagii de pregătire în jurnalism, marketing și management de presă în SUA, Olanda, Marea Britanie.

Diana Flutur este Managing Partner în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase agenții de publicitate din România, Odyssey Communication. Anterior, a deținut funcția de COO în cadrul unei alte agenții de succes, D’Arcy, din care a facut parte de la înființarea acesteia în 1992.

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association ce reunește tineri profesioniști sub 26 de ani sau studenți în ani terminali, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și comunicării.

International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la agenții de publicitate până la companii mass-media, agenții și firme de marketing direct, cât și ale practicanților individuali.

Comunicate IAA Young Professionals :

Vezi toate comunicatele companiei IAA Young Professionals.