3 bratari personalizate care iti vor purta noroc in Noul An

BUCURESTI - 22 decembrie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social

Venirea Anului Nou se apropie cu pasi repezi. Conform traditiei, exista o serie de obiceiuri si ritualuri la care poti apela pentru a te asigura ca vei avea parte de noroc pe parcursul urmatoarelor 12 luni. Printre acestea, se numara purtarea unei anumite culori in noaptea de Anul Nou (cel mai adesea, rosu), consumul de alimentele cu forma rotunda care simbolizeaza banii (de pilda, struguri sau boabe de fasole) si multe altele.

www.Biju-box.ro

www.Biju-box.ro

Chiar si persoanele care sustin ca nu cred in superstitii apeleaza uneori la aceste traditii pentru a atrage intamplarile fericite de partea lor si pentru a-si incerca norocul la intrarea in Noul An. Astfel, daca vrei ca soarta sa fie de partea ta in 2021, poti apela la bratari personalizate . Scopul lor principal nu este de a purta noroc, ci de a fi un accesoriu elegant si original, care sa iti trezeasca amintiri placute de fiecare data cand il privesti.

Iata doar cateva modele de bratari personalizate din colectia BijuBOX.ro care te vor proteja in Noul An si care te vor ajuta sa fii omul potrivit la locul potrivit ori de cate ori ai nevoie!

1. Bratara cu trifoi

Inca din vremuri stravechi, trifoiul cu patru foi a reprezentat norocul suprem. Explicatia consta in faptul ca acesta este intalnit extrem de rar – in general, exista un trifoi cu patru foi la 10.000 de exemplare de trifoi comun. In Irlanda, trifoiul reprezinta Sfanta Treime si se considera ca cel care gaseste unul cu patru foi este binecuvantat cu Harul lui Dumnezeu.

Totodata, in Egiptul Antic, tinerii casatoriti primeau in dar un astfel de trifoi, care le garanta o casnicie lunga, plina de dragoste si implinire. Se spune ca fiecare frunza a trifoiului cu patru foi are o semnificatie aparte si este menita sa simbolizeze un anumit aspect caracteristic unei vieti implinite. Prima frunza simbolizeaza credinta, cea de-a doua este pentru speranta, a treia frunza reprezinta dragostea, iar a patra frunza se refera la noroc in general.

Poarta bratari personalizate cu simbolul unui trifoi cu patru foi si vei atrage norocul in viata ta. De asemenea, poti oferi astfel de bijuterii in dar unei persoane, gest care va spori efectul benefic al acestui simbol recunoscut in toata lumea pentru norocul pe care il poarta.

2. Bratara cu ingeras

Sintagma „inger pazitor” este folosita pentru a marca momentele in care te simti protejat de o forta nevazuta. Indiferent daca „ingerasul” tau te ghideaza in directia potrivita sau, din contra, te fereste de evenimente nefaste, tu te simti intotdeauna purtat pe drumul cel bun. Alege bratari personalizate care sa infatiseze acest simbol si te vei simti protejat pe tot parcursul urmatoarelor 12 luni.

3. Bratara cu simbolul crucii

Crucea este un simbol crestin care, in ziua de astazi, este folosit si de catre cei care vor sa fie la moda, nu doar de credinciosi. Cu toate acestea, se considera ca simbolul acesta te poate proteja de intamplarile nefericite si iti ofera un plus de protectie, motiv pentru care ar trebui sa porti bijuterii cu cruce in noaptea de Anul Nou.

Acum ca ai aflat care sunt cele 3 bratari personalizate care iti vor purta noroc si te vor proteja in 2021, nu mai ramane decat sa accesezi magazinul online BijuBOX.ro. Doar astfel, vei fi pregatita sa intampini Anul Nou cum se cuvine!