Avantajele unui transport international de autoturisme realizat de o firma de top

BUCURESTI - 15 decembrie 2020

Comunicat tip General in Auto, Monden / Lifestyle, Logistica/Transport

Indiferent in ce calitate ati avea nevoie de un transport international de autoturisme, fie ca persoana fizica, fie ca persoana juridica (companie), varianta ideala este sa apelati la o firma de top, specializata in astfel de activitati.

www.Volsped.ro

www.Volsped.ro

Doar asa, aveti garantia ca serviciul respectiv va fi dus la bun sfarsit, iar dumneavoastra veti primi sau veti trimite vehiculul ori vehiculele in cele mai bune conditii. Tinand cont de valoarea unor astfel de bunuri, singura optiune care trebuie luata in calcul este ca acestea sa ajunga in perfecta stare de functionare la destinatie.

Un exemplu relevant de firma in care puteti avea incredere si care se ocupa de transport international este Volsped, cu o experienta de peste 13 ani in acest domeniu si nu mai putin de 60,3 milioane de kilometri parcursi pentru livrarea sau mutarea de bunuri in intreaga lume.

O mare parte dintre cele 700.000 de tone transportate de-a lungul timpului reprezinta autovehicule, insa aceasta companie este specializata si in transporturi frigorifice, ADR (de bunuri periculoase), agabaritice, de mobila, materiale textile, cereale etc.

In ceea ce priveste transportul international de autoturisme, Volsped precizeaza ca acesta include atat masini noi, cat si avariate, atat import, cat si export, pe orice ruta din Europa.

Cele mai frecvente tari de tranzit pentru astfel de transporturi sunt Germania, Marea Britanie sau Franta, unii dintre cei mai mari producatori de masini din Europa, dar si state cu care Romania are relatii comerciale foarte stranse. Cu toate acestea, compania efectueaza foarte des si transporturi dinspre/catre Suedia si Danemarca.

Mai mult decat atat, in cazul Volsped, transportul international de vehicule nu se rezuma la autoturisme, ci include si marfuri mici precum ambarcatiuni, motociclete, ATV-uri, respectiv vehicule mari precum capetele tractoare sau utilajele agricole de diferite dimensiuni.

In total, firma respectiva beneficiaza de solutii logistice pentru transportul a pana la 200 de autoturisme pe saptamana in Uniunea Europeana, insa va ofera si varianta unui transport maritim, pentru livrarea in/din alte continente.

Iata, in continuare, care sunt principalele avantaje ale unui transport international de autovehicule efectuat de catre compania Volsped:

- oferta de pret scrisa in mai putin de 30 de minute de la primul contact;

- livrarea autovehiculelor direct la adresa clientului (la usa dumneavoastra);

- incarcarea si descarcarea autovehiculelor este efectuata exclusiv de catre personal calificat;

- monitorizarea permanenta a transportului, prin GPS, si informatii in timp real pe tot parcursul operatiunii;

- reduceri pentru clientii fideli;

- transportul autovehiculelor este asigurat pana la valoarea maxima de 200.000 de euro;

- ridicarea si predarea autovehiculelor se face exclusiv pe baza documentatiei complete.

In cazul in care doriti sa apelati la firma Volsped, tot ce trebuie sa faceti este sa ii contactati telefonic pe specialisti, pe e-mail sau prin completarea formularului online de Cerere oferta.

Datele pe care trebuie sa le furnizati includ numele si prenumele dumneavoastra, compania (sau mentiunea "persoana fizica"), numarul de telefon, adresa de e-mail, zona de incarcare (sau codul postal), zona de descarcare (sau codul postal) si descrierea marfii + alte informatii utile.