Cand iti poate fi de folos un vestiar metalic si unde gasesti unul de calitate?

BUCURESTI - 15 iunie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sa alegi un vestiar metalic nu este un lucru cu care te intalnesti in fiecare zi, de aceea poate fi o provocare daca nu esti destul de bine informat. Cel mai des un vestiar metalic este achizitionat de oameni care detin o afacere, fiind o investitie pe termen lung care trebuie facuta cu buna stiinta pentru a avea certitudinea unui produs de calitate.

www.officeclass.ro

www.officeclass.ro

Cumpararea unui produs care va trebui sa fie schimbat la scurt timp dupa sau care nu este in concordanta cu nevoile spatiului sau afacerii pentru care e folosit reprezinta o situatie cu care nu vrei sa te confrunti si o poti evita cu ajutorul unei minime documentari.

Ce fel de afaceri au nevoie de un vestiar metalic?
Un vestiar metalic este o piesa de mobilier ideala pentru oamenii care au nevoie sa isi schimbe hainele la locul de munca: cadre medicale, farmacisti, ingineri, constructori, paznici, avocati, instructori de fitness si aerobic sau altii. Schimbatul hainelor la lucru devine mult mai simplu cand ai un vestiar metalic, iar orice companie care se respecta si vrea sa asigure o atmosfera profesionista nu va face rabat de la aceasta achizitie pentru angajatii sai purtatori de uniforma.

Pe langa depozitarea hainelor, insa, un vestiar metalic poate fi indispensabil si afacerilor care au nevoie de un spatiu pentru depozitarea marfurilor, a echipamentelor si instrumentelor speciale de lucru sau uneori chiar a bunurilor personale.

Pe site-ul OfficeClass.ro poti gasi o varietate de vestiare metalice, care difera intre ele prin compartimentare, numarul de usi, culori sau ventilatie. Cand vei alege modelul de care ai nevoie va trebui sa iei in considerare spatiul in care urmeaza a fi folosit, dar si bugetul pe care il ai alocat pentru un vestiar metalic.

Vestiarele metalice de pe OfficeClass.ro au durabilitate si sunt o investitie pe termen lung, pentru ca sunt fabricate din tabla de otel profilata, reducand astfel nevoia de reparatii si interventii in timpul utilizarii lor la zero.

Dar iata unul dintre cele mai populare modele de vestiar metalic pe care le poti gasi pe OfficeClass.ro, impreuna cu caracteristicile sale:

Vestiar metalic cu picioare si 2 usi 700x500x1800 cm

- structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu grosimea de 0,6 mm;

- raft in partea superioara cu bara pentru umerase;

- suport eticheta pe usa;

- sistem de inchidere cu 2 chei;

- usi dublu ranforsate dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara si inferioara;

- nervuri longitudinale pe lateralele dulapului si pe usi, pentru o rigidizare sporita;

- fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului;

- vopsea acrilica ignifuga cu rezistenta ridicata la coroziune, conform normelor;

- prevazut cu picioare de 15 cm ce permit curatarea spatiului de sub vestiar si evitarea ruginei;

- garantie 24 luni;

- fabricat in Italia.

Asadar, daca te-ai hotarat ca spatiul pe care il administrezi are nevoie de un vestiar metalic, intra acum pe OfficeClass.ro si profita de ofertele existente. Aici cu siguranta vei gasi modelul care va corespunde exact cerintelor tale si iti va usura zilele de munca de acum incolo tie sau angajatilor tai!

Taguri: vestiar metalic