Cauti o firma de curatenie in sectorul 6? De ce e preferabila unei menajere

BUCURESTI - 7 ianuarie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social

Indiferent daca e vorba de propria locuinta, de birou sau de un salon, curatenia iti poate da mari batai de cap. Daca deja cauti o firma de curatenie in sectorul 6, probabil ai inteles ca aceasta varianta este mult mai buna decat incercarea de a face acelasi lucru singur sau cu ajutorul unei menajere.

www.Cleanas.ro

www.Cleanas.ro

Ei bine, ai luat decizia potrivita! Iata de ce efectuarea acestui serviciu de catre profesionisti este preferabila celorlalte variante.

De ce sa nu faci curat de unul singur?

Aparent, cea mai la indemana varianta este sa faci curat de unul singur. Nu trebuie sa apelezi la nimeni si nu trebuie sa oferi explicatii, deoarece stii cel mai bine care sunt necesitatile spatiului pe care il vrei cat mai curat.

Insa avantajele acestei variante se opresc aici. Iata de ce efortul facut de tine nu se poate compara cu serviciile oferite de o firma curatenie sector 6:

• consumi timp, energie si efort pe care le-ai putea folosi mai util. Daca nu cumva lucrezi chiar in domeniu, este clar ca nu te pricepi la aceasta activitate. E greu sa alegi produsele potrivite si sa le folosesti cu eficienta maxima. Prin urmare, vei consuma energie, timp si, in final nervi. Pentru ceea ce o firma de curatenie sector 6 poate sa faca in trei ore, tu vei avea nevoie de una sau doua zile.

• nu beneficiezi de aparatura necesara. Daca incerci sa cureti un spatiu pretentios sau greu accesibil folosind un aspirator banal, sigur vei face o treaba de mantuiala. Iar alternativa e prea scumpa pentru a merita sa fie luata in considerare: sa iti cumperi aparate profesionale, care ajung la un cost extrem de ridicat.

Menajera sau adevaratii specialisti?

Cu siguranta, o menajera se pricepe mai bine decat tine sa curete orice spatiu. Interactiunea cu ea te scuteste de efort, dar exista si alte aspecte la care trebuie sa te gandesti. Pentru ca si aceasta varianta prezinta o serie de probleme, care nu apar in cazul in care te vei decide sa apelezi la o firma de curatenie sector 6.

• relatia cu o menajera se bazeaza pe incredere, iar aceasta incredere nu poate fi construita decat in timp. Pana atunci, e nevoie – cel putin la inceput – sa o supraveghezi in mod constant. Asta nu implica efort fizic, insa consuma timp pretios.

• e putin probabil ca o menajera sa aiba aparatura de ultima generatie si de cea mai buna calitate. Pe de o parte, investitia s-ar dovedi prea mare pentru o singura persoana. Pe de alta parte, este greu fizic sa le transporte si sa le manevreze pe toate.

Avantajele de care beneficiezi cand apelezi la profesionisti

Daca decizi sa apelezi la o firma curatenie sector 6 asa cum este Cleanas, vei beneficia de o serie de avantaje evidente:

• semnezi un contract cu clauze clare, ceea ce iti ofera garantia unui lucru de calitate.

• poti sa verifici credibilitatea firmei prin cercetarea portofoliului. Vezi ce clienti a mai avut, daca si in ce masura acestia au fost satisfacuti.

• o firma e dotata cu cea mai buna aparatura si cele mai bune produse. Vei vedea instantaneu diferenta.

• angajatii chiar se pricep. Au experienta in oferirea acestui tip de servicii, au curatat suprafete diferite, folosind tehnicile potrivite pentru fiecare caz.

• intotdeauna, o echipa de oameni priceputi face curatenie mai repede si mai eficient decat o singura persoana.