Cauti un PC ieftin si performant? Orienteaza-te catre piata de calculatoare second hand!

BUCURESTI - 24 septembrie 2018

Comunicat tip General in Tehnologie

Daca doresti sa iti inlocuiesti PC-ul personal sau daca detii un business si vrei sa iti dotezi compania cu calculatoare, solutia ideala pentru tine este sa te orientezi catre piata de calculatoare second hand . Desi unele persoane pot fi reticente atunci cand le oferi optiunea de a cumpara un calculator second hand, aceasta varianta poate fi una chiar avantajoasa.

Interlink.ro

Interlink.ro

Daca folosesti PC-ul indeosebi pentru navigarea pe internet sau pe retelele de socializare sau daca firma ta se ocupa cu redactarea si editarea de texte sau documente in Excel, atunci nu ai nevoie de o configuratie extrem de puternica, iar calculatoarele second hand sunt suficient de performante pentru nevoile si exigentele tale.

Principalul avantaj al achizitionarii unor calculatoare second hand il reprezinta, asa cum este de asteptat, pretul. Acesta poate fi chiar si de 2-3 ori mai mic decat in cazul unor PC-uri noi, cu configuratii similare. Exista chiar si modele cu preturi care pornesc de la 150 de Lei!

De asemenea, un alt beneficiu este acela ca, spre deosebire de modelele noi, calculatoarele second hand pot fi imbunatatite la preturi mult mai mici. Daca vrei sa cresti performantele unui sistem nou, piesele vor fi mult mai scumpe decat in cazul in care doresti sa faci un upgrade unui calculator second hand. De cele mai multe ori, la acest procedeu recurg gamerii sau profesionistii care ruleaza programe performante de editare video sau de dezvoltare software.

In plus, un alt avantaj este faptul ca majoritatea calculatoarelor second hand provin de la branduri renumite la nivel international, avand garantia calitatii si a fiabilitatii.

Totusi, pentru ca achizitia sa fie una cu adevarat inteligenta si sa nu regreti ulterior ca ai cumparat un PC second hand la un pret suspect de mic, care s-a defectat dupa doar cateva zile, este indicat sa apelezi la un furnizor specializat. Spre exemplu, Interlink comercializeaza inca din 1997 echipamente IT second hand si refurbished la preturi avantajoase. Aici gasesti calculatoare second hand de la branduri recunoscute precum Acer, Dell, Fujitsu Siemens, HP sau Lenovo, cu procesoare de la Intel, memorii RAM intre 1 GB si 64 GB si o capacitate HDD intre 80 GB si 2 TB.

In plus, daca alegi sa cumperi un calculator second hand de la un furnizor profesionist, vei beneficia de numeroase avantaje. In primul rand, specialistii companiei testeaza riguros toate produsele inainte de a le scoate la vanzare si iti ofera o garantie standard de 12 Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de extra garantie. Totodata, beneficiezi de transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei, livrare rapida in toata tara in maximum 48 de ore si drept de retur in cel mult 60 de zile. In plus, la fiecare comanda efectuata online, beneficiezi de un credit de 5% din valoarea acesteia, cu ajutorul caruia poti achizitiona noi produse de pe site.

Asadar, daca iti doresti un calculator ieftin si performant, fie pentru business-ul tau, fie pentru uz personal, nu neglija piata de calculatoare second hand! Atat timp cat alegi un furnizor cu o experienta indelungata, vei beneficia nu doar de pretul mic, ci si de avantajul fiabilitatii si al unei durate indelungate de viata!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/cauti-un-pc-ieftin-si-performant-orienteaza-te-catre-piata-de-calculatoare-second-hand