Ce este un aparat de dezinfectat si cand avem nevoie de acesta?

BUCURESTI - 21 august 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Imediat dupa trecerea starii de urgenta, multe business-uri s-au vazut nevoite sa respecte un nou protocol de igiena pentru a putea interactiona cu clientii. Desigur, nu este vorba doar de magazine sau showroom-uri, ci si de clinici stomatologice, cabinete vetrinare sau chiar mijloace de transport, precum autocarele.

www.Polti.ro

www.Polti.ro

Cu toate acestea, stergerea fiecarei suprafete cu o substanta dezinfectanta este o metoda atat laborioasa, cat si costisitoare. In acelasi timp, nu garanteaza neaparat distrugerea tuturor microorganismelor, precum virusurile sau bacteriile. Ce alte solutii avem la indemana?

Raspunsul vine de la Polti! Noile sisteme dedicate dezinfectarii si igienizarii din gama Polti Sani System sunt de departe cel mai eficient aliat in lupta cu riscul de contaminare. Iar cea mai buna veste este ca acestea nu necesita substante biochimice periculoase, functionand pe baza de vapori de apa la temperaturi ridicate.

In plus, un aparat de dezinfectat Polti nu doar elimina virusurile sau bacteriile, ci si igienizeaza eficient suprafetele de orice fel, la o singura trecere, fara a folosi detergenti sau chimicale periculoase pentru sanatatea omului sau a animalelor de companie. Aburul este un agent de curatare excelent, fiind capabil sa patrunda chiar si in zonele inaccesibile, pentru o igienizare eficienta si de durata!

Dezvoltat in colaborare cu Facultatea de Medicina si Chirurgie din cadrul Universitatii din Pavia, Polti Sani System este un sistem patentat, dedicat dezinfectarii mediilor cu potential de contaminare biologica. 

In oferta Polti poti gasi mai multe modele din gama Sani System. Oferta include doua aparate profesionale, cu functii specifice, destinate dezinfectarii suprafetelor in spatii mari care nu tolereaza prezenta agentilor patogeni, precum sali de operatii si spitale, un aparat de dezinfectat Polti Sani System Business, ideal pentru spatii de dimensiuni mai reduse, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare si doua accesorii speciale Polti Sani System Gun, care pot fi montate la aparatele de curatare cu abur Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira.

Asadar, daca afacerea ta presupune prezenta fizica a clientilor, vei avea nevoie de un aparat de dezinfectat profesional de la Polti! Acesta nu doar curata si dezinfecteaza suprafetele, ci face acest lucru intr-un timp record, ceea ce duce la o mai buna alocare a resurselor, precum timpul angajatilor. Aburul incalzit la temperaturi de pana la 180°C va elimina biofilmul, bacteriile, fungii si virusurile, fara a afecta suprafetele!

Mai mult, aceste aparate vin la pachet cu functii dedicate igienizarii si dezinfectarii profesionale. De exemplu, Polti Sani System Check poate elibera rapoarte zilnice privind activitatea de igienizare si sanitizare, precum si identitatea persoanei care a dus la bun sfarsit sarcina.

Nu in ultimul rand, un aparat de dezinfectat Polti functioneaza doar pe baza de apa de la robinet, alaturi de detergentul HPMed, o substanta BIO, care poate fi pulverizata fara probleme chiar si in prezenta oamenilor sau a animalelor de companie. In plus, suprafetele pot fi folosite imediat dupa igienizare, deoarece aburul saturat, uscat si supraincalzit se usuca in doar cateva secunde, fara a lasa reziduuri.

Daca esti interesat de achizitionarea unui aparat de dezinfectat Polti Sani System, intra pe www.polti.ro, consulta oferta si descopera preturile competitive, alaturi de caracteristicile inovatoare ale acestui sistem!