Cum faciliteaza un cuptor de patiserie obtinerea produselor perfecte pentru clienti

BUCURESTI - 22 mai 2024

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, HoReCa, Retail

Un cuptor de patiserie performant este esential pentru a oferi clientilor produse de calitate superioara. In acest articol, vom explora cum un cuptor de patiserie de ultima generatie, precum modelul MKF 1064 TS, poate transforma modul in care pregatiti si coaceti produse de patiserie, asigurandu-va ca fiecare dintre acestea este perfect.

www.Fresco.ro

Produse de patiserie apreciate

Strudel

Strudelul este unul dintre cele mai iubite produse de patiserie, datorita stratului sau crocant si umpluturii delicioase, fie ea dulce sau sarata.

Croissant

Croissant-ul, simbolul patiseriei frantuzesti, este renumit pentru textura sa pufoasa si stratificata, perfecta pentru micul dejun sau o gustare rapida.

Merdenea

Merdeneaua, un deliciu traditional romanesc, este apreciata pentru combinatia sa de aluat crocant si umplutura sarata, oferind o experienta culinara de neuitat.

Ecler

Eclerul, un desert elegant, este iubit pentru echilibrul perfect intre coaja crocanta si umplutura cremoasa, fiind adesea vedeta oricarei patiserii sau cofetarii.

Caracteristici comune ale acestor produse de patiserie

Gustul delicios

Indiferent daca sunt dulci sau sarate, aceste produse de patiserie sunt unanim recunoscute pentru gustul lor irezistibil.

Popularitatea in Romania si in lume

Strudelul, croissant-ul, merdeneaua si eclerul se numara printre cele mai apreciate produse de patiserie din tara noastra si nu numai, fiind preferate de clienti din intreaga lume.

Consistenta: crocant la exterior, moale la interior

Unul dintre aspectele care le fac speciale este consistenta lor unica: toate sunt crocante la exterior si moi la interior. Aceasta textura perfecta nu poate fi obtinuta decat prin utilizarea unui cuptor de patiserie performant.

Functii esentiale ale cuptorului de patiserie MKF 1064 TS

Sistemul Airflowlogic

Sistemul Airflowlogic permite uniformizarea aerului in toata cavitatea cuptorului disponibil la https://fresco.ro/cuptoare-patiserie-brutarie.htmlasigurand o coacere uniforma a produselor. Astfel, fiecare produs iese perfect, fara zone necoapte sau arse.

Sistemul Humilogic

Sistemul Humilogic asigura un nivel optim de umidificare in interiorul camerei de gatit. Acest lucru este crucial pentru a pastra produsele crocante la exterior si moi la interior, exact cum isi doresc clientii.

Sistemul Drylogic

Sistemul Drylogic permite uscarea rapida, reducand astfel umiditatea din interiorul camerei de gatit. Acest proces ajuta la mentinerea consistentei ideale a produselor, prevenind ca acestea sa retina prea multa apa.

Specificatii tehnice ale cuptorului MKF 1064 TS

Temperatura de lucru: 30-270 grade Celsius

Cu o gama larga de temperaturi de lucru, cuptorul permite coacerea unei varietati mari de produse, de la cele mai delicate pana la cele care necesita temperaturi ridicate.

Gatire semi-statica si ventilata

Functiile de gatire semi-statica si ventilata ofera flexibilitate maxima in pregatirea produselor, asigurandu-se ca fiecare reteta este gatita la perfectie.

Capacitate de 40 de retete, 100 de programe si 10 faze de gatit programabile

Cuptorul are o capacitate impresionanta de a memora pana la 40 de retete, 100 de programe si 10 faze de gatit programabile, ceea ce simplifica munca patiserilor si garanteaza consistenta produselor.

Capacitate de 10 tavi

Cu o capacitate de 10 tavi, cuptorul permite coacerea unei cantitati mari de produse simultan, ceea ce este ideal pentru patiserii cu volum mare de comenzi.

Dimensiuni si greutate

Cu dimensiuni de 85x103x113 cm si o greutate de 146 kg, cuptorul MKF 1064 TS este compact si robust, perfect pentru orice bucatarie profesionala.

In concluzie, folosind cuptorul de patiserie MKF 1064 TS, veti putea obtine cu precizie echilibrul intre produse crocante la exterior si moi la interior, mentinute fierbinti o perioada indelungata, pe care sa le serviti clientilor dumneavoastra, din ce in ce mai numerosi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/cum-faciliteaza-un-cuptor-de-patiserie-obtinerea-produselor-perfecte-pentru-clienti