Cum poti obtine rapid fisa pentru permis auto?

BUCURESTI - 27 februarie 2020

Comunicat tip General in Auto

In cazul in care aplici pentru obtinerea carnetului auto sau pentru reinnoirea acestuia, inseamna ca ai nevoie si de fisa pentru permis auto, un certificat medical fara de care carnetul de sofer nu poate fi acordat.

www.fisamedicala.info

www.fisamedicala.info

Totusi, in ziua de astazi, timpul este cea mai importanta resursa de care dispunem. Nu degeaba se spune ca timpul inseamna bani! Daca si tu iti doresti sa economisesti cat mai mult timp, inseamna ca ai venit unde trebuie, pentru ca urmeaza sa descoperi care este cea mai rapida si eficienta metoda la care poti apela pentru a obtine fisa pentru permis auto.

Sa obtii un permis auto valabil implica multe aspecte de ordin birocratic, despre care toate lumea stie ca ocupa foarte mult timp. Nimanui nu ii place sa-si iroseasca timpul stand ore in sir la cozi.

De aceea, cand au nevoie de fisa medicala, majoritatea bucurestenilor se indreapta spre serviciile oferite de Standard Med, multumita profesionalismului de care aceasta clinica a dat dovada in ultimii ani.

In dosarul dedicat obtinerii permisului de soferi, trebuie sa apara si fisa permis auto, care dovedeste ca esti apt, din punct de vedere medical si psihologic, pentru a conduce un autovehicul.

Conform legislatiei in vigoare, in acest certificat sunt incluse o serie de analize medicale, insotite de stampila oficiala a unei clinici acreditate in domeniu. Din acest motiv, te poti indrepta cu incredere spre clinica medicala Standard Med, locul in care analizele sunt efectuate in aceeasi zi in care fisa este eliberata.

Drept urmare, nu va fi nevoie decat de o singura deplasare la clinica pentru a obtine toate actele necesare. Daca ai nevoie de o fisa pentru permisul auto, categoriile A sau B, fa-ti o programare la Standard Med si bucura-te de serviciile profesioniste si eficiente!

Mai mult, daca ai ajuns la timp, dar a trecut peste o ora si jumatate din momentul in care ti-ai facut programarea si inca nu ai primit fisa pentru permis auto, cei de la clinica se angajeaza sa iti restituie 50% din pretul platit.

De asemenea, daca alegi sa efectuezi analizele aferente certificatului medical pentru permis la Standard Med, beneficiezi de o reducere de 20 de lei la orice alta consultatie medicala din cadrul clinicii.

Astfel, daca te afli intr-una dintre situatiile urmatoare, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Standard Med.

• Daca urmezi cursurile unei scoli de soferi, de aici obtii avizul medical necesar insotit de avizul psihologic;

• In cazul in care ti-a expirat permisul auto ori acesta trebuie reinnoit, trebuie sa efectuezi analizele medicale pentru preschimbarea permisului auto, fara aviz psihologic;

• Daca permisul ti-a fost anulat sau suspendat din diverse motive, aplica pentru certificatul medical de redobandire a permisului auto, care trebuie insotit de avizul psihologic.

De altfel, legislatia actuala solicita efectuarea urmatoarelor analize:

– ORL;

– Oftalmologie;

– Neurologie;

– Psihiatrie;

– Medicina interna;

– Ortopedie;

– Neurologie.

Acceseaza platforma www.fisamedicala.info si verifica ce documente trebuie sa aduci cu tine. In functie de situatia pentru care soliciti fisa pentru permis auto, vei avea nevoie de buletin, fisa de scolarizare sau de adeverinta de la medicul de familie.

Vino la Standard Med si bucura-te de calitatea serviciilor oferite, la cele mai bune preturi!