Cum se stabileste pretul serviciilor de inchirieri auto in Bucuresti?

BUCURESTI - 11 februarie 2020

Comunicat tip General in Auto

In Romania, atunci cand se gandesc sa cumpere un produs sau un serviciu, aproape toti oamenii se orienteaza in primul rand dupa pret, iar pentru multi acesta este singurul criteriu pe care il iau in calcul.

www.Focusrent.ro

Acest aspect este de inteles, avand in vedere nivelul de trai ceva mai redus din tara noastra, insa de multe ori pretul nu reflecta intru totul calitatea produselor sau serviciilor obtinute. In multe cazuri, unele branduri se plaseaza drept "premium", desi ceea ce ofera poate avea o calitate indoielnica, insa se poate si invers, dupa cum vei vedea daca vei citi acest articol in continuare.

FocusRent.ro, companie de inchirieri auto din Bucuresti, Otopeni si Cluj-Napoca, avand o experienta de peste 10 ani pe aceste piete extrem de competitive, are o politica stricta legata de preturi. Mai exact, toate acestea sunt transparente, iar pretul afisat pe site este si pretul final pe care il vei plati.

Din pacate, aceasta practica nu este una tocmai comuna printre companiile de inchirieri auto din Bucuresti, intrucat cele mai putin profesioniste practica tot felul de tertipuri pentru a-si pacali clientii. Astfel, ele prefera sa afiseze un pret redus pe site, insa pe parcurs "apar" tot felul de taxe si costuri suplimentare.

In schimb, compania de inchirieri auto din Bucuresti FocusRent.ro afiseaza in dreptul fiecarui autoturism pretul final de inchiriere pe zi, care include toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO si rovinieta).

In plus, acesta include numeroase alte facilitati printre care: un plin de combustibil cu care este livrata masina, anvelope de sezon (vara / iarna), dotari premium pentru siguranta si confortul soferului si pasagerilor etc. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca aceasta companie de inchirieri auto din Bucuresti nu impune clientilor sai nicio limita de kilometri.

In mod logic, pretul cerut de aceasta companie de inchirieri auto din Bucuresti pentru masinile sale depinde de tipul acestora, dar si de perioada de inchiriere. Iata, in continuare, patru exemple relevante, cate unul pentru fiecare clasa auto din oferta FocusRent.ro:

- clasa economy: Ford Fiesta - pret incepand de la 20 de euro pe zi (o perioada de inchiriere de peste 26 de zile) la 32 de euro (o perioada de inchiriere de o zi);

- clasa luxury: Audi A4 - pret incepand de la 50 de euro pe zi (>26 de zile) la 75 de euro (1 zi);

- clasa SUV si 4x4: BMW X5 - pret incepand de la 60 de euro pe zi (>26 de zile) la 90 de euro (1 zi);

- clasa microbuze: Mercedes Vito - pret incepand de la 45 de euro pe zi (>26 de zile) la 75 de euro (1 zi).

In plus, aceasta companie de inchirieri auto din Bucuresti mai percepe si o garantie in momentul semnarii contractului, care poate varia intre 200 si 500 de euro, in functie de tipul masinii.

Aceasta va fi, insa, returnata fara probleme, in cazul in care autoturismul este adus de catre client in aceeasi stare in care i-a fost predat.

Articol realizat de iAgency.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/cum-se-stabileste-pretul-serviciilor-de-inchirieri-auto-in-bucuresti