Cursuri de engleza Cambridge, alegerea care te poarta catre obtinerea certificatului international de limba engleza

BUCURESTI - 29 februarie 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Cursuri

Cunoasterea limbii engleze este esentiala pentru succesul personal si profesional, indiferent de domeniul in care intentionezi sa te dezvolti. In consecinta, daca doresti sa-ti imbunatatesti abilitatile lingvistice si sa obtii un certificat international recunoscut, poti sa le ceri parintilor sa te inscrie la cursuri de engleza pentru pregatirea examenului Cambridge. Acestea reprezinta una dintre cele mai bune optiuni disponibile care te ajuta sa obtii certificatul international de limba, care atesta abilitatile tale de a comunica in engleza, fara echivoc.

www.Flyingcolours.ro

www.Flyingcolours.ro

Aceste cursuri de engleza pentru pregatirea examenului Cambridge organizate in cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours sunt programe educationale recunoscute la nivel global. Ele iti ofera oportunitatea de a dobandi competente lingvistice de inalta calitate. Certificatul Cambridge este recunoscut de peste 25.000 de universitati, angajatori si guverne din intreaga lume si iti poate deschide usi catre oportunitati academice si profesionale remarcabile.

In plus, rezultatele copiilor care urmeaza cursurile de engleza Flying Colours sunt mai mari decat media copiilor, la nivel international. Unul dintre principalele beneficii ale acestor cursuri sunt standardele ridicate ale calitatii educatiei oferite. Structura si continutul programelor sunt concepute pentru a asigura dezvoltarea completa a abilitatilor lingvistice, inclusiv intelegerea si exprimarea corecta in limbajul scris si vorbit.

Nivelurile de competenta Cambridge

Certificarile Cambridge acopera o gama larga de niveluri de competenta, incepand de la A1 (nivel de incepator) pana la C2 (nivel avansat). Fiecare nivel este adaptat nevoilor si scopurilor individuale ale cursantilor, ceea ce iti ofera oportunitatea de a-ti imbunatati abilitatile in mod progresiv.

Structura si continutul acestor cursuri de engleza pentru pregatirea examenului Cambridge:

Examenul Cambridge este structurat in module si sectiuni care evalueaza abilitatile de citire, scriere, ascultare si vorbire ale participantilor. Aceasta abordare holistica asigura dobandirea competentelor in mod echilibrat, la toate cele patru niveluri: scris, citit, ascultat si vorbit.

Orele de curs sunt tinute de profesori cu peste 20 de ani de experienta la catedra. Acestia abordeaza predarea intr-un mod atractiv si creativ, pentru a reusi sa mentina atentia elevilor pe toata perioada cursurilor.

Prezentarile de proiecte, dezbaterile sau jocurile de rol sunt doar cateva dintre metodele interactive la care profesorii fac apel in timpul acestor cursuri de engleza pentru pregatirea examenului Cambridge. In timpul orelor, profesorii urmaresc sa te ajute sa:

• te familiarizezi cu formatul examenelor Cambridge;
• inveti strategii si tehnici de abordare ale acestor examene;
• exersezi strategii si tehnici de a aborda fiecare dintre cele 4 parti ale probei orale;
• descoperi ce poti sa faci in situatiile in care nu ai idei si te blochezi;
• afli si exersezi tehnici de citire si ascultare care sa te ajute sa iti maximizezi scorul la probele de reading si listening;
• iti dezvolti abilitati de scriere, conform cerintelor de examen Cambridge;
• inveti cum sa tii cont de criteriile de evaluare Cambridge la toate cele 4 probe, dar cu precadere la probele de speaking si writing.

Aceste cursuri de engleza pentru pregatirea examenului Cambridge reprezinta o alegere excelenta daca intentionezi sa-ti imbunatatesti abilitatile lingvistice si sa obtii certificatul international de limba. Cu o structura bine definita, continut relevant si recunoastere globala, aceste cursuri sunt o investitie valoroasa in dezvoltarea personala si profesionala. Odata obtinut atestatul Cambridge, nimeni niciodata nu va mai putea sa-ti puna la indoiala capacitatea de a comunica in aceasta limba.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/cursuri-de-engleza-cambridge-alegerea-care-te-poarta-catre-obtinerea-certificatului-international-de-limba-engleza