Cursuri de engleza pentru copii, bazate pe tehnici moderne: joc de rol si dezbateri

BUCURESTI - 13 februarie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

Generatiile actuale de copii sunt extrem de diferite, iar cadrele didactice sunt nevoite sa isi adapteze metodele de predare si tehnicile de invatare. Profesorii reclama scaderea capacitatii de mentinere a atentiei si concentrarii pentru o perioada indelungata a copiilor, motiv pentru care predarea trebuie sa aiba la baza metode care sa ii tina pe acestia conectati.

www.Flyingcolours.ro

www.Flyingcolours.ro

Profesorii din cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours au o experienta de peste 20 de ani in domeniu si lucreaza cu diferite grupe de varsta. Experienta indelungata este un plus in ceea ce priveste stabilirea relatiei cu copiii si cunostintele de engleza, iar metodele de ultima generatie folosite sunt unelte esentiale in implementarea acestor cunostinte.

In cadrul acestor cursuri engleza copii, predarea se face intr-un mod colaborativ si integrativ. Astfel, copiii au posibilitatea de a participa activ la ore si de a-si dezvolta atat abilitatile de comunicare in limba engleza, cat si pe cele interpersonale.

Cum se desfasoara aceste cursuri de engleza pentru copii interactive?

Principalele metode de implementare a informatiilor teoretice asimilate sunt jocul de rol, dezbaterile si prezentarile de proiecte. In cadrul acestor exercitii, integrate in orele de cursuri de engleza pentru copii, elevii au posibilitatea de a-si exersa abilitatea de a comunica in scris, verbal, de a asculta si de a vorbi – cele patru nivele urmarite in cadrul oricarui test de limba.

Un alt aspect pozitiv al acestor cursuri de engleza pentru copii, care influenteaza in mod categoric dezvoltarea copilului, il reprezinta modul de alcatuire a formatului in care se desfasoara orele. Acestea au loc in grupuri de 8-10 elevi, suficient de multi incat sa poata fi un proces interactiv, insa suficient de putini pentru a putea participa activ la ore cu totii. Grupurile sunt formate din copii de varste apropiate si nivel de limba engleza similar. Inainte de repartizarea intr-un anumit grup, copilul va trebui sa efectueze o evaluare de nivel de limba engleza.

De asemenea, flexibilitatea este nu doar un cuvant, ci un atu, asa ca poti alege sa-ti inscrii copilul la cursuri engleza copii fizice sau online. Avantajul orelor online este oferit de faptul ca atat tu, cat si cel mic nu veti fi nevoiti sa mai petreceti timp in trafic, in drum spre curs. Astfel, copilul va fi mult mai relaxat si isi va putea concentra atentia pe asimilarea cunostintelor si se va consuma mai putin din motive conexe, precum blocajele din trafic, eventualele intarzieri etc.

Comunicarea cu profesorii este esentiala pentru un proces de invatare eficient. Din acest motiv, cadrele didactice iti vor oferi feedback constant despre evolutia copilului, astfel incat sa ai o imagine clara a parcursului sau. In acest fel, vei sti cat a invatat si ce mai are de imbunatatit copilul pana cand va ajunge sa poata comunica in limba engleza ca un nativ.

Orele interactive, bazate pe diverse jocuri, intr-un mediu relaxat si informal vor contribui la asimilarea cu usurinta a informatiilor si il vor face pe copil sa revina cu placere la cursuri. Lipsa presiunii este un artificiu care transforma invatarea limbii engleze intr-o reala placere, la care copilul tau va reveni cu bucurie saptamana de saptamana.

Nu mai pierde timpul si solicita chiar acum o evaluare de nivel pentru copilul tau. Asigura-te ca ii oferi cele mai bune premise pentru a reusi sa comunice la nivel nativ in a doua cea mai vorbita limba din lume!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/cursuri-de-engleza-pentru-copii-bazate-pe-tehnici-moderne-joc-de-rol-si-dezbateri