Dai de carnet? De acum, vei putea primi pe loc fisa medicala pentru permis!

BUCURESTI - 1 septembrie 2020

Comunicat tip General in Auto, Monden / Lifestyle, Sanatate

Urmeaza vesti bune pentru viitorii conducatori auto, dar si pentru cei care trebuie sa isi reinnoiasca permisele.

www.fisamedicala.info

www.fisamedicala.info

Acum poti face examinarile necesare pentru fisa medicala permis pe care o vei obtine pe loc, in aceeasi zi! Poti spune "la revedere" asteptarilor nesfarsite de la ghisee, statului la coada si plimbarilor prin trafic! Viziteaza fisamedicala.info si vei avea parte de cel mai avantajos raport calitate-pret pentru fisa medicala permis auto">fisa medicala permis auto !

Nici macar nu trebuie sa astepti foarte mult. La Standard Med, clinica specializata din Bucuresti, atat pretul, cat si timpul de asteptare in vederea obtinerii unei fise medicale pentru permis a fost redus considerabil! Astfel, vei avea parte de acest document in doar o ora si jumatate de la inceperea consultatiilor, iar, in caz contrar, Standard Med se angajeaza sa iti returneze jumatate din suma depusa!

Ce trebuie sa faci?
Este foarte simplu! Intra pe site-ul https://www.fisamedicala.info/, unde poti programa automat o vizita, sau programeaza-te telefonic prin intermediul unui apel la numerele 0722.435.435 sau 0314.053.950. De asemenea, poti folosi aceste numere si in cazul in care doresti detalii referitoare la obtinerea fisei medicale sau a altor documente.

Tine cont ca intervalul orar pentru care poti face o programare este:
• in zilele de luni, marti si joi, te poti programa intre orele 14.15 – 18.30 (ultima programare);
• in zilele de miercuri si vineri, intre orele 09.00 – 12.30 (ultima programare).

Prezinta-te in intervalul stabilit, avand toate actele necesare asupra ta, si vei obtine in timp record fisa medicala permis! Iata care sunt actele cu care trebuie sa te prezinti la clinica Standard Med, pentru a putea obtine acest document important in aceeasi zi:

• Buletin / Carte de identitate;
• Fisa de scolarizare – in cazul in care aceasta exista (pentru obtinerea permisului auto);
• Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
• Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);
• Ochelari de vedere (daca e cazul).

Pentru obtinerea sau reinnoirea permisului auto pentru categoriile A sau B, va trebui sa obtii avizul mai multor specialitati medicale. Acestea includ: medicina interna, ORL, oftalmologie, ortopedie/chirurgie, neurologie, psihiatrie. Datorita prezentei concomitente a medicilor de la fiecare specializare in parte, fisa medicala pentru permis poate fi avizata si obtinuta rapid, in aceeasi zi!

Pe langa aceste specialitati, este nevoie si de avizul psihologului, obtinut in urma evaluarii psihologice. Acest examen se face in aceeasi zi cu restul examinarilor, fiind esential pentru a completa fisa.

De asemenea, este bine de stiut si ca valabilitatea unei fise medicale pentru permisul auto este de 6 luni de la eliberarea acesteia, indiferent de localitatea in care a fost emisa.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si fa-ti o programare la clinica Standard Med! Beneficiaza de preturi atractive si lasa-te pe mana specialistilor, pentru a obtine rapid fisa medicala permis!