De ce bicicletele pliabile sunt optiunea perfecta pentru drumurile prin oras

BUCURESTI - 26 iunie 2017

Comunicat tip General in Sport

Te intrebi daca bicicletele pliabile sunt doar un moft sau reprezinta o adevarata revolutie in domeniul ciclismului? In cele ce urmeaza o sa-ti dezvaluim principalele avantaje pe care ti le ofera aceste biciclete de oras foarte moderne si extrem de practice.

biciclete pliabile

biciclete pliabile

1. Primul lucru pe care ar trebui sa-l evidentiem este acela ca bicicletele pliabile sunt compacte. Realizate in concordanta cu limitele pe care ni le impune viata in spatiul urban, acestea se dovedesc extrem de practice in cazul in care nu dispui de foarte mult spatiu. Dureaza doar cateva secunde sa le pliezi si pot fi depozitate si in apartament, in cazul in care nu ai garaj. Din moment ce nu ocupa foarte mult loc, pot fi puse sub un dulap, sub pat, pe balcon sau chiar intr-un colt din hol. Si daca te ingrijoreaza faptul ca va trebui sa le urci pana in casa, trebuie sa stii ca bicicletele pliabile pot fi transportate precum niste valize si incap foarte usor in lift.


2. Greutate mica, confort sporit – acestea sunt cuvintele cheie care definesc bicicletele pliabile. Majoritatea modelelor au cadrul confectionat din aluminiu care, paradoxal sau nu, ofera o rigiditate excelenta bicicletei. De asemenea, majoritatea brandurilor pun un accent sporit pe confort. Din acest punct de vedere, in ziua de azi, bicicletele pliabile iti ofera aceleasi beneficii precum cele clasice: o sa confortabila, comenzi pentru schimbarea vitezei si chiar aparatoare care sa te protejeze de stropii de noroi.


3. Ar trebui sa tii cont de faptul ca bicicletele pliabile nu sunt doar o optiune de rezerva. Sunt biciclete cu drepturi depline, menite sa-ti faca drumurile de zi cu zi mai practice. In general, sunt prevazute cu 3 trepte de viteza, ceea ce inseamna ca poti urca dealuri mici si medii cu foarte mare usurinta. Pentru a ocupa chiar si mai putin spatiu, rotile au 50 de centimetri, fiind mult mai usoare decat cele ale bicicletelor de oras, care au 65-70 centimetri, dar si mai usor de strecurat in spatiile stramte.


4. Bicicletele pliabile sunt perfecte in orice ocazie! Pot fi folosite in drumul catre munca, catre alimentara, biblioteca, in plimbarile prin centrul orasului sau in parcuri. Caracteristicile lor tehnice le recomanda ca fiind o optiune de incredere in orice situatie din viata cotidiana. Si pentru ca acum stii ca ocupa foarte putin loc, probabil iti dai seama ca incap cu usurinta si in portbagaj. Prin urmare, iti poti lua bicicleta pliabila in vacante, sa explorezi noi orase, sa te relaxezi pe plaja sau sa admiri peisajele rurale.


5. Datorita dimensiunii lor, bicicletele pliabile pot fi transportate foarte usor cu trenul, metroul, autobuzul sau tramvaiul. Prin urmare, iti este foarte usor sa incluzi pedalatul ca activitate de baza in rutina ta din fiecare zi. Daca drumul de acasa pana la munca este lung, poti sa combini pedalatul cu folosirea mijloacelor de transport in comun.


Cunoscand toate aceste avantaje, probabil ca deja iei in serios achizitionarea unei biciclete pliabile. Gasesti cele mai bune modele la Veloteca , cel mai mare magazin de biciclete din Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/de-ce-bicicletele-pliabile-sunt-optiunea-perfecta-pentru-drumurile-prin-oras